המוזיאון הצרפתי המציג עבודות אמנות מוקרנות על קירות, הסב בסיס צוללות לשעבר ממלחמת העולם השנייה בעיר בורדו, למרכז האמנות הדיגיטלית הגדולה בעולם - 'bassins de lumières'. התערוכה שהוא מציג, תהיה פתוחה לקהל הרחב החל מה-17 באפריל 2020 ותפעל כל השנה, שבעה ימים בשבוע.

 

 

בדומה לתערוכת המולטימדיה של המוזיאון בפאריס, Atelier des lumieres in Paris, חללי התצוגה יוקדשו לאמנים איקוניים בהיסטוריה של אמנות, כמו גאוסטב קלימט ופול קלי.
המוזיאון Atelier des Lumière הוא מוזיאון דיגיטלי המוקדש לאמנות בפריז וכולל יצירות אמנות המוקרנות על קירות בגובה של 10 מטרים, על פני שטח גלריה בגודל של 3,300 מ"ר.
שטח הפנים של בסיס הצוללות לשעבר, גדול פי חמשה מזה של המוזיאון בפריס. שטח הקרנה הכולל יהיה 12,000 מ"ר, הדורש עד 90 מקרני וידיאו ו-80 רמקולים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
מסלול לבן, מים וערפל: Dior הפכה את גני הטווילרי לתצוגה
חדשות
מסלול לבן, מים וערפל: Dior הפכה את גני הטווילרי לתצוגה
  המיצב, שנוצר בהובלת המנהל הקריאטיבי Jonathan Anderson, משלב גאומטריה אדריכלית עם אלמנטים טבעיים,
380 אלף פרחי LEGO הפכו מאגר נפט לגן אמנותי ענק
חדשות
380 אלף פרחי LEGO הפכו מאגר נפט לגן אמנותי ענק
  התערוכה LEGO Bloom Exhibition, המשתרעת על פני כ־800 מ"ר, משלבת פיסול מונומנטלי, יצירות
לישון מעל פיורד בנורווגיה
חדשות
לישון מעל פיורד בנורווגיה
  מתחם The Bolder שוכן באזור ליסהפיורד שבדרום-מערב נורווגיה, אזור המאופיין בצוקים תלולים, במים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.