סין פתחה לאחרונה לציבור את הגשר בעל רצפת הזכוכית הגבוה והארוך ביותר בעולם, אך סגרה אותו 13 ימים לאחר מכן, בשל "ביקוש מוחץ".

 

160822133433-160822124706-04-china-glass-bridge-exlarge-169

 

בוני הגשר שובר השיאים שתכנן האדריכל הישראלי חיים דותן, מבטיחים כי לוחות הזכוכית המשוריינים של הגשר, התלוי מעל גרנד קניון סיני – יכולים לשאת מאה אנשים בכל פעם – עד 8,000 מבקרים ביום. הם אפילו ביימו הפגנות בטיחות והזמינו אנשים וצוותי טלוויזיה מהעולם, לנסות לנפץ את הזגוגית.
"אנחנו המומים מהיקף המבקרים", אומר דובר האתר "היכולת של הגשר הוגבלה ל -8,000 מבקרים ביום, אך הביקוש הוא פי עשר יותר". הגשר המפורסם גם הביא עניין מחודש באתרי נוף אחרים באזור. הדובר לא אמר מתי הגשר עשוי להיפתח מחדש והתנצל על אי הנוחות שנגרמה למבקרים המאוכזבים, ביניהם סוכנויות נסיעות אשר כבר כללו את הגרנד קניון ואת גשר הזכוכית למסלולי התיור שלהן.
חלק מההחלטה לסגור את המקום לפרק זמן, הייתה בכדי לאפשר לפנות את האשפה שנאספה במקום על ידי המבקרים, לשפר את התשתית התיירותית שלה, כולל חניונים, מתקני שתיית מים ושירות לקוחות בתחומים אחרים.
ידיעה בלעדית ראשונה אודות הגשר המתוכנן, התפרסמה לראשונה בישראל באתר שלנו.

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
בית הכדור בסאו פאולו נפתח לציבור לראשונה – ומארח תערוכת אדריכלות ואמנות
חדשות
בית הכדור בסאו פאולו נפתח לציבור לראשונה – ומארח תערוכת אדריכלות ואמנות
  הבית הכדורי המפורסם בסאו פאולו, שנבנה בין השנים 1974–1979, ייפתח למבקרים בין 7
דייטים בעזה גם במלחמה: אלמנות השאהידים מחפשות חתן
חדשות
דייטים בעזה גם במלחמה: אלמנות השאהידים מחפשות חתן
האתר הוקם ב-2017 הוקם כמענה לשינוי דמוגרפי, הכולל עלייה במספר האלמנות והנשים הרווקות. בשונה
חניות לנשים בלבד בסין: פתרון בטיחותי או אפליה?
חדשות
חניות לנשים בלבד בסין: פתרון בטיחותי או אפליה?
החניות הייחודיות הוצגו במחוז Zhejiang, בערים ג׳יאנדה וטונגלו, ובהמשך הופיעו גם במרכזי קניות ברחבי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.