כשלוש מאות אנשים בתחתונים, סבלו בשקט את הגשם, כשהם עמדו בתור מחוץ לחנות אופנה בלונדון, בתקווה לזכות בבגדים בחינם.

 

המותג הספרדי Desigual, הבטיח בגדים לפי בחירתם של 100 האנשים הראשונים שיופיעו אצלם, בסניף Regent Street עם פתיחתו ב-9 בבוקר. התנאי: הם צריכים להיות בתחתונים.
הראשונים שנענו לאתגר, התייצבו בפתח החנות כבר בשעה 23:00 והמתינו עד הבוקר, אז התור מנה 300 איש ואשה.
מיד כשנפתחו דלתות החנות, המונים שטפו מבעדן, רצים בטירוף, תופסים את הבגדים האהובים עליהם מהקולרים. לונדונית בת 22 אמרה: "עמדתי בתור משעה 02:00 הבוקר, זה היה מדהים – קצת קר, אבל בהחלט שווה את זה, כדי לקבל בגדים בחינם". לידה עמדה נערה לובשת חיג'אב, תחתונים וחזיה, כולם בצבע תואם.
תחת הסיסמה Arrive Half Naked – Leave Fully Dressed, האירוע התרחש גם באמסטרדם, שטוקהולם, ברלין, במקביל ללונדון ומשם תוכנן להמשיך גם ליעדים נוספים, במדריד ובפראג. כל שצריך הוא לעקוב ולדאוג ללבנים נקיים ונאים.

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
דיוויד אטנבורו חוגג 100: האיש ששינה את הדרך שבה העולם רואה את הטבע
חדשות
דיוויד אטנבורו חוגג 100: האיש ששינה את הדרך שבה העולם רואה את הטבע
  מעבר לצילומים עוצרי הנשימה ולהיותו מספר סיפורים נדיר, אטנבורו הפך לקול מרכזי במאבק
מוזיאון King Boat בטייוואן בהשראת ספינה מסורתית
חדשות
מוזיאון King Boat בטייוואן בהשראת ספינה מסורתית
  המוזיאון שואב השראה מסירת ה־King’s Boat המסורתית, סמל תרבותי ורוחני מרכזי באזור, ומתרגם
6.5 מיליון דולר – ויש לכם בית עתידני המשקיף על מליבו
חדשות
6.5 מיליון דולר – ויש לכם בית עתידני המשקיף על מליבו
  הפרויקט, בתכנון עמית אפל Apel Design, מתאפיין בשפה אדריכלית חדה ופיסולית, שבה קווים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.