כשלוש מאות אנשים בתחתונים, סבלו בשקט את הגשם, כשהם עמדו בתור מחוץ לחנות אופנה בלונדון, בתקווה לזכות בבגדים בחינם.

 

המותג הספרדי Desigual, הבטיח בגדים לפי בחירתם של 100 האנשים הראשונים שיופיעו אצלם, בסניף Regent Street עם פתיחתו ב-9 בבוקר. התנאי: הם צריכים להיות בתחתונים.
הראשונים שנענו לאתגר, התייצבו בפתח החנות כבר בשעה 23:00 והמתינו עד הבוקר, אז התור מנה 300 איש ואשה.
מיד כשנפתחו דלתות החנות, המונים שטפו מבעדן, רצים בטירוף, תופסים את הבגדים האהובים עליהם מהקולרים. לונדונית בת 22 אמרה: "עמדתי בתור משעה 02:00 הבוקר, זה היה מדהים – קצת קר, אבל בהחלט שווה את זה, כדי לקבל בגדים בחינם". לידה עמדה נערה לובשת חיג'אב, תחתונים וחזיה, כולם בצבע תואם.
תחת הסיסמה Arrive Half Naked – Leave Fully Dressed, האירוע התרחש גם באמסטרדם, שטוקהולם, ברלין, במקביל ללונדון ומשם תוכנן להמשיך גם ליעדים נוספים, במדריד ובפראג. כל שצריך הוא לעקוב ולדאוג ללבנים נקיים ונאים.

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
מחול אדריכלי על גדות הנהר: בית האופרה הגדול של שנגחאי מתקרב לסיום
חדשות
מחול אדריכלי על גדות הנהר: בית האופרה הגדול של שנגחאי מתקרב לסיום
  על גדות נהר Huangpu River, בלב מהלך עירוני שאפתני, הולך ונשלם אחד מפרויקטי
אקדמייה בהודו בצורת חצי כדור
חדשות
אקדמייה בהודו בצורת חצי כדור
אדריכלות שמדמה תנועה וספורט – המבנה מעוצב כקערה עגולה: גוף הבניין מייצג את “ראש”
Kengo Kuma מציג מגדל חדש בקיטו בהשראת קרמיקה עתיקה
חדשות
Kengo Kuma מציג מגדל חדש בקיטו בהשראת קרמיקה עתיקה
  המגדל צפוי להתנשא לגובה של כ-128.5 מטרים ולכלול 32 קומות. הוא ימוקם בסמוך

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.