יצרנית Aston Martin לא מסתפקת בייצור מכוניות מהיפות והיוקרתיות ביותר על פני כדור הארץ, היא השיקה עתה שירות אדריכלות ועיצוב פנים מותאם אישית, המאפשר לנהגים לעצב מוסכים ובתים אשר יציגו בצורה מיוחדת ומרשימה, את המכוניות האהובות עליהם.

השירות ‘Automotive Galleries and Lairs’, יציע כל מבנה או חלל, החל ממוסך מחוייט ועד בית מגורים שלם, אשר יעצים את חווית הבעלות על מכונית יוקרה, תוך שיתוף פעולה עם אדריכלים מרחבי העולם אשר יממשו כל פרויקט.
באוסטריה פורסם פרויקט אחד כזה, עם מוסך תת קרקעי שנחצב בצלע גבעה מדושאת. משרד Obermoser arch-omo architecture תכננו בית אשר במרכזו עומד דגם DB5, לצד יצירות אמנות, בתוך חלל מעגלי ותת קרקעי ולצדיו אזורי בילוי ופנאי, כמו גם אזורי מגורים. "עבור חובב הרכב, המוסך חשוב כמו שאר חלקי הבית", אמר מנהל הקריאייטיב הראשי של אסטון מרטין, מארק רייכמן.
שירות זה יהיה חלק משירות ה- Q הקיים של החברה, המאפשר כיום ללקוחות להתאים אישית את דגמי האסטון מרטין שלהם במדויק לטעמם האישי, עם אפשרויות מגוונות לאקססוריז, חומרים, צבעים ומרקמים לפי מידה.

אתר היצרנית

קראו גם
האגדה העל-זמנית מבית מרצדס

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
MAD השיקו מתחם משרדים עילי עם מרחב ציבורי מתחתיו
חדשות
MAD השיקו מתחם משרדים עילי עם מרחב ציבורי מתחתיו
  שלושה מבנים דמויי עננים מעל המפרץ: MAD  המטה החדש של Tencent מחבר בין
האוטובוס החדש בטוקיו יגיש לכם סושי תוך כדי סיור בעיר
חדשות
האוטובוס החדש בטוקיו יגיש לכם סושי תוך כדי סיור בעיר
  ב־10 באוקטובר צפוי להתחיל לפעול בטוקיו אוטובוס יוצא דופן: קומת הסיפון השנייה של
סתו של אמנות בטוקיו: העיר כולה הופכת לבמה
חדשות
סתו של אמנות בטוקיו: העיר כולה הופכת לבמה
  ביפן הסתיו מסמל התחלה חדשה, אוויר צלול יותר והזדמנות לעצור לרגע ולהתבונן. השנה,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.