זכיינית הרשת הבריטית המקורית (הביטאט הישראלית הינה בעלות מקומית ללא קשר למותג הבינלאומי) היא כרמל גרופ, בבעלות משפחת איתני (ביתילי ואיי.די. דיזיין).

 

article-0-0CBF0FE800000578-81_468x567

 

החנות הראשונה תיפתח בתל-אביב במהלך שנת 2016. את Habitat פתח בלונדון בשנת 1964 סיר Terence Conran, חלוץ של עיצוב מודרני באנגליה. החנות פורצת הדרך ספגה בתחילה ביקורת עזה והרהיטים שמכרה הוגדרו כ"מתקני בתי חולים", בעיקר בגלל ריהוט המתכת של ברוייר ואייקוני באהאוס נוספים שנמכרו בחנות, אבל עם הזמן הפכה לאייקון שהקפיץ גם את הרחוב שלה, צ'לסי. קונראן הפך לאייקון עיצוב בעצמו, בעל הוצאת ספרים פופולרית, רשת מסעדות ונכסי נדל"ן.

 

Portraits-People-001

סיר קונראן

הביטאט האנגלית עברה תקופה של קשיים כלכליים ונסגרה ובשנת 2011 עברה לבעלות חברת ההחזקות הצרפתית Cafom, הנסחרת בבורסה הצרפתית. Habitat העולמית בבעלות החדשה, מתעתדת עד סוף השנה להפעיל 80 סניפים בעולם.
לדברי עופר איתני בעל החברה הזכיינית "בישראל מתגוררים כיום כ-800 אלף צרפתים המכירים היטב ואוהבים את המותג Habitat וישראלים רבים נחשפו אליו ברחבי העולם. נקודת הפתיחה שלנו טובה ומה גם שהמחירים יהיו זהים למחירים באירופה". כך מציעה החנות הישראלית לצרפתים המתכוונים לעלות לישראל, לבחור את ריהוט הבית שלהם בחנות הצרפתית ולקבל את הסחורה בחנות הישראלית.
אפשר כעת לעקוב בסקרנות מה יהיה המפגש בין חברת הביטאט הישראלית לחנות רשת Habitat העולמית בישראל.

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
לא בדיסני: מראות חכמות המייצרות איתכם דיאלוג
חדשות
לא בדיסני: מראות חכמות המייצרות איתכם דיאלוג
מה שנראה עד לא מזמן כפנטזיה קולנועית מסרטי דיסני, הופך כעת למציאות טכנולוגית: מראות
תכניות להקמת גן לאומי לזכר בני משפחת ביבס, במגדל העמק
חדשות
תכניות להקמת גן לאומי לזכר בני משפחת ביבס, במגדל העמק
מארגני הגן החלו בגיוס המונים ובפנייה לחברות אשר יקחו חלק הבהקמת הגן, שלדבריהם "יסמל
בית לואי ויטון נפתח בבייג'ינג עם חזית זכוכית שמשתנה לפי אור היום
חדשות
בית לואי ויטון נפתח בבייג'ינג עם חזית זכוכית שמשתנה לפי אור היום
החזית שואבת מהאיכויות של גנים סיניים קלאסיים. כאן, המוטיב מתורגם למעטה חיצוני של לוחות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.