תכנון ועיצוב שער הכניסה לטכניון בחיפה, זיכה את משרד שורץ בסנוסוף אדריכלים, כנבחר הקהל אשר בחר בו בהצבעה שערך אתר העיצוב הבינלאומי הפופולרי dezeen. 

אתר העיצוב dezeen הוא אתר בינלאומי מהפופולריים בתחומו, הנהנה ממיליוני קוראים מרחבי העולם והוא מקיים תחרות שנתית לעיצוב ואדריכלות, שאחת הקטגוריות שבה, מופנית לשיפוטם של קוראי האתר. על פי התוצאות שפורסמו אמש, הפרויקט הישראלי קיבל 35% מהקולות שזיכו אותו במקום הראשון, בהפרש ניכר משאר הפרויקטים בקטגוריה.
"האדריכלים תכננו שער שייצג את ערכי המצוינות והחדשנות של הטכניון ויבטיח תהליך כניסה בטוח ומבוקר", נכתב באתר dezeen "הפרויקט מקשר בין שתי טיילות מנותקות קיימות – הראשונה מגיעה מהעיר ומסתיימת ליד השער והשנייה יוצאת בסמוך לשער הכניסה בתוך הקמפוס, לכיוון המרכז ההיסטורי של הקמפוס. הפרויקט מציע פרשנות חדשה לרעיון השער – לא מחסום או מפריד, אלא כגשר המחבר בין העיר לקמפוס דרך טיילת ירוקה".

לכתבה מלאה על תכנון שער הטכניון

 

צילומים: עמית גרון

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
מתחם מלונאי חדש בדובאי אמור להתמזג עם הטבע
חדשות
מתחם מלונאי חדש בדובאי אמור להתמזג עם הטבע
  לפי המתכננים, הפרויקט מבקש להגדיר מחדש את תפקיד האדריכלות: לא רק כמבנה המספק
יפן: מתחם חדש של קירישימה וסטארבקס פועל כולו על פסולת בטטות ופולי קפה
חדשות
יפן: מתחם חדש של קירישימה וסטארבקס פועל כולו על פסולת בטטות ופולי קפה
  המתחם, KIRISHIMA GREENSHIP icoia, תוכנן על ידי האדריכל היפני הנודע Kengo Kuma, ומציג
דיוויד אטנבורו חוגג 100: האיש ששינה את הדרך שבה העולם רואה את הטבע
חדשות
דיוויד אטנבורו חוגג 100: האיש ששינה את הדרך שבה העולם רואה את הטבע
  מעבר לצילומים עוצרי הנשימה ולהיותו מספר סיפורים נדיר, אטנבורו הפך לקול מרכזי במאבק

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.