המעצבת Eny Lee Parker מברוקלין, איתגרה את קהילת המעצבים בניו-יורק והשיקה תחרות לעיצוב פנים בחימר, בעת שהסגר על העיר התהדק, עקב הקורונה. עשרות אדריכלים ומעצבים שיתפו באינסטגרם, את גרסאות החימר הזעירות של הבתים האידיאליים שהם יצרו, כדי להיות עסוקים בבידוד.

פרקר הכריזה על התחרות Clay Play וקראה לקולגות לעצב את החדר האידיאלי שלהם. "התחלתי בכך לפני שלושה שבועות, כשניו-יורק החלה להסגר", אמרה פארקר "ידעתי שמבחינתי, אצטרך להעסיק את עצמי כדי לברוח מהחדשות הרעות שמתרחשות בכל מקום. חייבים למצוא איזון ולמצוא משהו חיובי ולהמשיך לחיות, כדי להישאר שפוי ובטוח". פארקר ממשיכה ואומרת "חיפשתי דברים שאנשים יכולים לעשות בזמן שהם בבית".
עשרות עבודות הוגשו לתחרות של פארקר, מאדריכלים, מעצבים ומעצבי תפאורות. היא מיינה אותן וערכה סלקציה, לבסוף נשארה עם תשעה מועמדים סופיים – ואז פתחה את התחרות להצבעת ובחירת הציבור באינסטגרם שלה. מחר יוכרזו שני הזוכים סופית, אשר יקבלו פרסים – גופי תאורה בעיצובה של פרקר.
לפניכם 10 עיצובים, העיצוב של פרקר וכן של תשעת המועמדים הסופיים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
תושבים בניו יורק התאחדו כדי למחוק גרפיטי אנטישמי ברכבת התחתית
חדשות
תושבים בניו יורק התאחדו כדי למחוק גרפיטי אנטישמי ברכבת התחתית
  האירוע התרחש לאחר ש-Gregory Locke, עורך דין בן 27 שחזר הביתה מבילוי לילי,
הושלמה בניית מטה JOMOO בסין, בתכנון OMA
חדשות
הושלמה בניית מטה JOMOO בסין, בתכנון OMA
  המבנה ממוקם בקצה אזור העסקים המתפתח של שיאמן, בין גורדי שחקים צפופים לבין
האי הורמוז: בין נקודת חנק עולמית לניסוי חברתי־אדריכלי
חדשות
האי הורמוז: בין נקודת חנק עולמית לניסוי חברתי־אדריכלי
  לצד הנופים הסוריאליסטיים והצבעוניים, תושבי האי מתמודדים עם מצוקה כלכלית עמוקה, בין היתר

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.