בעיירה שינטומי שבמחוז מיאזאקי, ביפן, נמצא בית מגורים פרטי, שהפך לאתר תיירות יפהפה, הפורח באביב, בשטיח פרחים ורודים ענקי, שנקרא שיבזאקורה. אולם מה שהפך את הבית למפורסם ויעד למתיירים - עד 7,000 איש המבקרים בכל יום, בחודשי הפריחה באביב - דווקא לא הפרחים הצבעוניים שובי העין. אלא בגלל סיפור האהבה הנוגע ללב שהביא להקמת הגן.

חלקת אדמה שעליה עמדה רפת, הפכה לביתם של זוג צעיר, מר וגברת קורוקי Kuroki. השניים טיפלו במסירות ב-60 פרות שברפת, ילדו וגידלו שני ילדים וחיו חיי עמל לא קלים אך מתגמלים ותכננו תכניות לעת פרישה.
איתרע המזל וגברת קורוקי איבדה את ראייתה, בגלל סיבוכים ממחלת הסוכרת, שקעה בדיכאון, הרחיקה את עצמה ממשפחתה והרגישה שחייה הסתיימו.
בעלה האוהב ביקש למצוא משהו שיעודד את אשתו.

 

יום אחד, התבונן מר קורוקי בפרח שיבאזאקורה ורוד בגן ועלה במוחו הרעיון, לחוות את יופיים של פרחים לא רק דרך הראייה, אלא גם באמצעות חוש הריח.
כך, במשך שנתיים של עבודה שקדנית, שתל מר קורוקי גן פרחים עצום לאשתו, המקיף את ביתם בים של פרחים ורודים עזים ובו היא יכולה לבקר ולהריח את הפרחים.
גם המבקרים הרבים הפוקדים את הבית, הסתבר, מעודדים את רוחה של אשתו.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
המוזיאון של ג’יבלי בטוקיו ממשיך למשוך המונים – אך לא כולם יוצאים מרוצים
יעדים
המוזיאון של ג’יבלי בטוקיו ממשיך למשוך המונים – אך לא כולם יוצאים מרוצים
  המוזיאון, המוקדש ליצירות סטודיו ג’יבלי, ממוקם בלב פארק ירוק ושקט בפרברי העיר, ומציע
ממלכת החטיפים הגדולה בעולם נפתחה בסין – וקרסה מעומס מבקרים תוך יומיים
יעדים
ממלכת החטיפים הגדולה בעולם נפתחה בסין – וקרסה מעומס מבקרים תוך יומיים
  חובבי נשנושים מכל העולם קיבלו לאחרונה יעד חדש ומסקרן: “Snack Kingdom”, חנות החטיפים
קוקו coco כפר האמנות בלב יער הגשם הפראי של קוסטה ריקה
יעדים
קוקו coco כפר האמנות בלב יער הגשם הפראי של קוסטה ריקה
  לישון בתוך יצירת אמנות שכחו מבקתות עץ סטנדרטיות. כאן מדובר בחמישה מבנים קוניים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.