MOLET היא פלטפורמה וסטודיו לעיצוב, הכולל קבוצה של אדריכלים, מעצבים ואנשי חינוך, שחברו יחדיו ומציעים דרך מחשבה חדשנית - על רהיטים. דרך בת-קיימא, מודולרית ויצירתית, לריהוט סביבת המגורים, העבודה ומרחבי למידה, תוך שימוש משודרג במשטחי עץ שסיימו את תפקידם. הם יישמו את תפיסתם בעיצוב בית הספר אנתרופוסופי "זומר".

בית הספר "זומר" הינו בית ספר אנתרופוסופי, המתחבר לקווים מעוגלים, מרגיעים ובעלי זרימה. השימוש בקו מעגלי היה אחד מהאתגרים העיצוביים לצוות העיצוב שלנו, הרגיל לעבוד עם עץ ממוחזר בעל זוויות חדות וקווים ישרים. האתגר העיצובי יצר תהליך עבודה מרתק שהתוצאה שלו יצרה אלמנטים מקוריים ומפתיעים – תקרה קשתית ועוטפת, ששומרת על הילדים ב"עולם דימיוני", פינות ישיבה מעוגלות ודינמיות ופינות למידה אינטימיות. הצורות המעגליות ושימוש בחומרים טבעיים התחברו לתפישה של בית הספר וכמובן גם לשלנו, ויצרו תחושה של חום וסביבה לימודית פורה ונעימה.
תהליך הפיתוח של הפרויקט כלל סדנה, בה השתתפו אנשי הצוות החינוכי של בית הספר, בה הם תכננו ויצרו חלק מהאלמנטים והריהוט לבית הספר.
חלק מהריהוט בפרויקט, הינו ריהוט ישן של בית הספר, שהיה מתוכנן להיזרק לפח. פירקנו אותו, שיפצנו והפכנו אותו לריהוט ממוחזר, שימושי, באותה השפה העיצובית של יתר הפרויקט.
כסטודיו לעיצוב בעל אג'נדה בת קיימא, המשלבת ערכים סביבתיים וחברתיים ואמונה שעיצוב הוא כלי לשיפור ושינוי החברה, גם בפרויקט הזה נוצר אימפקט סביבתי, חינוכי וחברתי.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
כך תתפסו את שדות הלבנדר של פרובאנס בשיא הפריחה
יעדים
כך תתפסו את שדות הלבנדר של פרובאנס בשיא הפריחה
  עם תחילתו של הקיץ בדרום צרפת, מתכסה אזור פרובאנס במרבדים סגולים של לבנדר
חוויית היוקרה החדשה של חוף האזמרגד בסרדיניה: La Tiara di Cervo 
יעדים
חוויית היוקרה החדשה של חוף האזמרגד בסרדיניה: La Tiara di Cervo 
  במשך עשרות שנים נחשב Costa Smeralda שבצפון־מזרח סרדיניה לאחד מיעדי היוקרה הנחשקים באירופה.
החווה בת 400 השנים שהפכה לאחת מווילות הנופש היפות באיטליה
יעדים
החווה בת 400 השנים שהפכה לאחת מווילות הנופש היפות באיטליה
  לפעמים פרויקט אדריכלי מתחיל לא מתוכנית עסקית, אלא מרגע של התאהבות. כך קרה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.