רועי מגדסי הוא בוגר בוגר המחלקה לעיצוב תעשייתי בבצלאל, החי ועובד בתל-אביב. 

 

unspecified10

 

האם יש לרהיט אישיות? כדי לענות על השאלה, בחרתי ליצור את Tre, סביבת קריאה שאופייה ועיצובה נובע מצורתן של חיות שונות.

 

unspecified999

 

 

חקרתי מורפולוגיה של בעלי חיים – עולם בו לכל פרט יש אופי, דפוס התנהגות ומראה שונה וייחודי; עם זאת, כולם חולקים בסיס משותף מקשר, הן ויזואלית והן תפישתית. עברתי דרך צמצום והפשטת צורניות החיות, עד שזו כמעט ונעלמה. נשארה רק ההוויה הבאה לידי ביטוי במספר קווים או כתם פשוט. מנקודה זו, התרחקו הרהיטים מהחזות החייתית המקורית, פשוט ולבשו פרופורציות, קומפוזיציות ויחסי כוחות עד שיצרו זהות חדשה.

 

unspecifiedjj

 

סדרת הרהיטים כוללת כורסא, שולחן צד ומנורה, אשר מספקים למשתמש סביבת קריאה שליווה, המשלבת הפשטה והומור.

 

unspecified88

 

unspecified7

 

unspecified6

מנורת הקריאה מתייחסת לדקיקות של חיות כמו ג'ירפות או פלמינגו. מבנה האלומיניום כולו מהווה גוף קירור יעיל לדיודת הLED הקטנה, ומאפשר תאורה חמה וחזקה. בסיס המנורה הזוויתי, עשוי אלון מלא ומאפשר מעבר בין שתי פוזיציות שונות לתאורה- כפופה, חזקה וממוקדת, או שעונה לאחור ורכה יותר. הפאות התחתונות צבועות סגול ומקרינות צבע חמים על הרצפה.

 

unspecified8

 

unspecifieduu

 

לכורסא משענת גדולה במיוחד, המושפעת מהמסה והגודל של חיות כמו דובים או גורילות, ומזמינה התרווחות. זוג כפתורי נירוסטה קטנים, תפורים בצורה א-סימטרית ע"י חוט בצבע טורקיז, ומהווים ניגוד לבד הגס והכהה. משענת בצד אחד, מאפשרת את קירוב השולחן כך שיהיה נגיש למשתמש.

 

unspecified99

 

unspecifiedu

 

שולחן הצדף העשוי גם הוא אלון מלא, כורסם בCNC בצורה כזו בו יש לו מראה דקיק ביותר, אך עם זאת, מספיק "בשר" לאחיזה חזקה ויציבה של הרגליים. צורתו משתנה מזויות מבט שונות הודות לתחתית הא-סימטרית שלו, הנתמכת בשלוש רגליים בזויות עדינות, ומדמה חרקים שונים.

 

unspecified

 

unspecified2

unspecified3

 

לכל הכתבות בקטגוריית מקומות
+כתבות מומלצות
מסעדה מעוצבת בצורת הרים רוקדים, בסין
מקומות
מסעדה מעוצבת בצורת הרים רוקדים, בסין
  "כיצד ניתן לגרום להר לרקוד? נזכרתי בשני ציורים: 'הריקוד' של אנרי מאטיס, שנוצר
המוזיאון המצרי הגדול הושלם לבסוף בגיזה, לאחר 20 שנה
מקומות
המוזיאון המצרי הגדול הושלם לבסוף בגיזה, לאחר 20 שנה
  שטח הרצפה הכולל שלו הוא 81,000 מ"ר, ולדברי האדריכלים הנגהאן פנג, הוא "המוזיאון
המוזיאון לנפגעי רעידת אדמה – מהמוזיאונים היפים בעולם
מקומות
המוזיאון לנפגעי רעידת אדמה – מהמוזיאונים היפים בעולם
  ב-26 בינואר 2001, אזור קוץ' בגוג'אראט נפגע ברעידת אדמה בעוצמה 7.6, כאשר בהוג'

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.