הצלם האוסטרלי Alexander Khimushin עובד כעת על פרויקט הכולל אוסף של דיוקנאות אנושיים בשם “The World In Faces“. זהו פרויקט צילום מרתק החוגג את היופי והגיוון של קבוצות אתניות שונות המתגוררות בפינות נידחות של העולם. הוא בילה תשע שנים במסע תרמילאי עם מצלמתו, ב-84 מדינות ובשישה חודשים האחרונים הוא עבר 25,000 ק"מ בסיביר ותיעד את ילידיה. 

חימושין ביקר במקומות נידחים ברחבי סיביר: מחופי אגם lake Baikal ועד לחופי הים ביפן, מהערבות האינסופיות של מונגוליה למקום הקר ביותר עלי אדמות – Yakutia.
שטחה של סיביר עצום, כמעט כפול מגודלה של אוסטרליה וגדול ב-30% מארצות הברית, קנדה או אירופה כולה. סיביר היא העולם של הלא נודע, קפואה מקור, מאוכלסת בדלילות ורבים מאיתנו לא יודעים מאום על אנשים שחיים שם. חלק מהעמים האתניים החיים שם, מנהלים שגרת יום כך כבר שנים רבות ואילו מיעוטים אחרים נמצאים על סף היעלמות ומונים כמה מאות אנשים בלבד.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית מגזין
+כתבות מומלצות
הרר (Harar), אתיופיה: מבוך צבעוני בלב העולם המוסלמי
מגזין
הרר (Harar), אתיופיה: מבוך צבעוני בלב העולם המוסלמי
  בליבה של העיר העתיקה נמצא הרר ג'וגול (Harar Jugol), הרובע המבוצר שהוכרז בשנת
הצדדים האפלים של דמויות נערצות בהיסטוריה
מגזין
הצדדים האפלים של דמויות נערצות בהיסטוריה
האם ההישגים של אדם יכולים להאפיל על מעשיו? הנה כמה דוגמאות בולטות שמציפות את
מנזר קי (Key Monastery): ממלכת השקט שעל גג העולם
מגזין
מנזר קי (Key Monastery): ממלכת השקט שעל גג העולם
  על פי המסורת, ראשיתו של המנזר במאה ה-11, והוא נוסד בידי דרומטון (Dromton),

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.