לבניית בית Casa Nogul, האדריכל הספרדי Raul Almenera השתמש בסלע גרניט גדול ועץ. העץ והסלע האלה הם שני הדברים העיקריים שקיימים באתר הזה. או לפחות, הם שני הדברים היחידים שחשובים. בתוך גוש הגרניט חצוב בית משפחתי מסורתי. האדריכל רואה אותו כ"עוד אבן אחת בנוף האופייני של Sierra de Avila".

 

הבית ממוקם בתוך בוסתן, עם חומת אבן ארוכה מול העיירה, על צלע הגבעה בספרד. שלא כמו בתים מסורתיים, האדריכל מאמץ את הגרניט כחומר חיפוי הקירות החיצוניים, הגג ואפילו הדלתות. קאזה נוגל שואף להיות חלק מהטבע על ידי התגלמות פיזית של אלמנטים מסביב, למשל, על פני חדר האמבטיה, המטבח ואפילו המדרגות העשויים מחלוקי נחל שנמצאים בנהר אווילה המקומי ומודבקים במלט.
אבל אולי הדבר החשוב היחיד בנוף הזה, הוא עץ האגוז בן מאה השנים הנמצא בחזית. האדריכל יוצר חיבור בין העץ ללב הבית. פירסינג דרך הזיגוג; אי בטון בצורת T "מתחיל את דרכו בחדר האוכל ומסתיים בחוץ, תחת הצל של עץ האגוז.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
מיליונר בונה 99 בתים עבור חסרי בית בעירו
עיצוב פנים
מיליונר בונה 99 בתים עבור חסרי בית בעירו
  כל בית מגיע עם מטבח, חלל מגורים, חדר שינה, חדר אמבטיה ופאנלים סולאריים,
הדוגמנית הישראלית שאנה וינטור הגדירה איתה את התקופה
עיצוב פנים
הדוגמנית הישראלית שאנה וינטור הגדירה איתה את התקופה
  וינטור, ילידת לונדון, שפרשה בחודש האחרון מתפקידה, לאחר 37 שנים (היא תישאר מנהלת
BIG יתכנן שלוש כיכרות בקופנהגן, עם רצפה סדוקה, מים, אור וירק
עיצוב פנים
BIG יתכנן שלוש כיכרות בקופנהגן, עם רצפה סדוקה, מים, אור וירק
  בהצעה של BIG, במקום להוסיף לאתר ובמקום זאת, היא גורעת ממנו, חושפת ומחייה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.