בני זוג אספו אינספור בקבוקי זכוכית ריקים, ממזבלות, מצידי דרכים ואפילו מתאגיד פפסי ובנו מהם מה שיהפוך לאחד הנכסים המפורסמים ביותר בפואבלו העתיקה, בטוסון, אריזונה. כעת בית הבקבוקים שלהם מוצע למכירה במחיר של 432,500 דולר.

 

בשנות ה-70, בני הזוג Theodore & Meletis Bryson, החליטו לבנות מבנה בהשראת החורבות של תרבויות עתיקות, מפסולת שתשתלב עם סביבתו המדברית. "לבנאים הקדומים לא היו כלים מתוחכמים", אמר ברייסון, שהעריץ את הפירמידות וחורבות תרבויות המאיה והאינקה במרכז ודרום אמריקה. החזון שלהם לבית יצירתי ובר-קיימא, התממש לאורך השנים, קירותיו נבנו מבקבוקי זכוכית ממוחזרים, אשר לוכדים אור ויוצרים אפקט קליידוסקופי בתוך הבית.
הבית Tucson’s Bottle House הפך לאייקון בטוסון ובני הזוג ברייסון עשו שם בקהילת האמנויות של טוסון. כאשר טד נפטר, רכשה את הנכס יוהנה שייפר, אשר הפכה אותו לבית נופש להשכרה. הבית זכה להופיע בתכניות טלוויזיה לאומיות פופולאריות ושוכרים מגיעים אליה מכל העולם. עתה היא מציעה את הנכס למכירה במחיר של 432,500 דולר.

photo – Henry Brean, Jason Marrano

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
היכן שהרי ירושלים פוגשים חיים מודרניים
חדשות
היכן שהרי ירושלים פוגשים חיים מודרניים
את התהליך הוביל מעצב הפנים ליעד יוסף, שקיבל מהלקוחות חופש יצירתי מלא ואמון מוחלט
מה בוחרים קודם: כיור או ארון? אתם תחליטו
חדשות
מה בוחרים קודם: כיור או ארון? אתם תחליטו
זוהי אנומליה תכנונית מוכרת: ברוב המקרים, חדר הרחצה הישראלי מתוכנן בסדר פעולות הפוך. המתכנן
דופלקס יוקרתי מול הים, בתל-אביב
חדשות
דופלקס יוקרתי מול הים, בתל-אביב
    הדירה נמסרה למעצבת כ״מעטפת״ בלבד: קירות בטון חשופים, ללא חלוקה וללא תשתיות.

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.