במאה ה-19, הקצבים בבריטניה היו עסוקים מתמיד, כשהאורבניזציה במדינתם הואצה ובריטניה הפכה בשנת 1851, למדינה הראשונה בעולם בה התגוררו יותר אנשים בערים מאשר בשאר המדינה.

הוויקטוריאנים אכלו הרבה בשר ואף חלק מבעל החיים לא התבזבז ואפילו זנבה לא היה נשאר.
אכילת בשר הייתה סימן של יוקרה ועושר, המעמדות העליונים אכלו שלוש סעודות ביום, שכל אחת מהן התבססה על בשר. העצמות שימשו להוספת טעם למרקים. יש אפילו סיפורים על דם שנמכר לשתייה, כביכול כמרפא לשחפת.
התקופה הוויקטוריאנית בכלל התאפיינה בגישה 'אכול, שתה והיה שמח', כאשר המרכיב העיקרי בציווי 'אכול' התבסס על צריכת בשר. כשחגגו, על שולחנות האוכל נערמו חזירים וארנבים שלמים ועופות וציפורים שלמות.
כך, בימים שלפני הפריג'ידר, הביקור אצל הקצב נעשה מדי יום, בגלל חוסר היכולת לשמור בשר בקרור. נהגו אז להשתמש במלח בכדי לשמור על נתכי בשר טריים לאורך זמן רב יותר.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
בת 77 עזבה את ביתה בקליפורניה, כדי לגור על ספינת תענוגות
השראה
בת 77 עזבה את ביתה בקליפורניה, כדי לגור על ספינת תענוגות
  ספינת תענוגות "למגורים", אינה מיועדת ​​לטיול קצר של נופשים, אלא התאים שלה נמכרים
תערוכה חדשה: מרגריט הצעירה בעיני אביה, הצייר הנרי מטיס
השראה
תערוכה חדשה: מרגריט הצעירה בעיני אביה, הצייר הנרי מטיס
  מרגריט נולדה בשנת 1894, בתם של מאטיס, אז סטודנט לאמנות לא ידוע וקרוליין
לצד האנטישמיות: אוכל יהודי חוזר לפולין והופך לפופולארי
השראה
לצד האנטישמיות: אוכל יהודי חוזר לפולין והופך לפופולארי
  מאפיות בכל רחבי פולין מגישות בייגל, לצד הקניש – לחמנייה ממולאת בקאשה, תפוחי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.