מסעדה במרכז העיר חרבין, שבסין, מעסיקה 20 רובוטים במקום עובדים אנושיים, שמבשלים, מגישים ומבדרים את אורחיה.

 

המסעדה נפתחה לפני 7 שנים ומאז הפכה להיות אטרקציה קבועה בבירת מחוז הונג-ג'יאנג. כשסועד נכנס פנימה, רובוט מארח פושט את זרועו המכנית במחווה של קבלת פנים ואומר "שלום וברוך הבא למסעדת הרובוטים".
את הזמנת האוכל מבצעים ארבעה שפים רובוטים, היודעים לבשל סגנונות שונים של דים סאם ואטריות. לאחר הכנת המנות המוזמנות, מלצרים רובוטים, הנוסעים על מסילות שעל הרצפה, נושאים אותן מהמטבח לשולחנות הסועדים. בזמן שהם אוכלים, רובוט שר, מנגן ומבדר את הסועדים.
גובה הרובוטים מטר והם יכולים להציג על פניהם 10 הבעות פנים שונות. הם יכולים לעבוד ברציפות במשך חמש שעות, לאחר טעינה של שעתיים.
אם חשבתם לרגע שזה יכול להיות רעיון טוב, לפתור באמצעות רובוטים את כל קשיי העסקת עובדים, דעו שהצוות עצמו לא זול – כל רובוט עולה בין 200,000 ל-300,000 יואן סיני (31,500 דולר – 47,000 דולר), אם נשים בצד לרגע, את ה-5 מיליון יואן הנוספים (790,000 דולר) שהושקעו במסעדה עצמה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
אתר הפורנו הפופולארי בעולם, נרכש ומנוהל על ידי רב יהודי
חדשות
אתר הפורנו הפופולארי בעולם, נרכש ומנוהל על ידי רב יהודי
  קבוצת ההשקעות שקנתה את Pornhub היא Ethical Capital Partners, אשר המייסד, שותף והמנהל
בית נבנה סביב עץ בגובה 10 מטרים במטבח, באיטליה
חדשות
בית נבנה סביב עץ בגובה 10 מטרים במטבח, באיטליה
  "האדריכל האיטלקי בן המאה ה-20, קרלו סקארפה, אמר פעם, 'בין עץ לבית, בחר
לואי ויטון חושף את הדולצ'ה ויטה של הרביירות האיטלקיות
חדשות
לואי ויטון חושף את הדולצ'ה ויטה של הרביירות האיטלקיות
  הזוהר הנצחי של חופי איטליה, בעשורים משנות ה-60 ועד שנות ה-80, מתעורר לחיים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.