זוג אנגלי צעיר, Frances & John Canning, מנהלת מספרה וסוכן מוצרים למספרות, עמדו להינשא במרץ 2012 ושכרו את בית העירייה של מנצ'סטר, כדי לערוך בו את חתונתם. הם גילו כי במקרה, ביום חגם, תבקר בעיר מלכת אנגליה, באירוע מכובד בסמוך. "הבה נזמין אותה לחתונה שלנו", הם אמרו זה לזו בהיתול וכמעשה של שובבות, אף ניסחו הזמנה לארמון בקינגהאם והזמינו את המלכה להצטרף להצטרף למסיבת נישואיהם "את תהי כאן לידנו, אז אם יהיה לך רגע פנוי, תקפצי גם אלינו".

הם הופתעו לטובה כאשר קיבלו תשובה מנומסת מהארמון, שהודה להם על ההזמנה.
היום החגיגי הגיע והחתן והכלה יצא לברך את שורת אורחיהם, כאשר מצאו את 40 אורחיהם, בוהים בתדהמה במלכת אנגליה והנסיך פיליפ, יחד עם לורד ראש העיר, מצטרפים אליהם כדי לברך את הזוג הטרי. "זה היה כאילו מתוך חלום", סיפר הזוג אחר כך "המלכה שאלה איך אנחנו מרגישים ובירכה אותנו. הנסיך פיליפ שאל לאן אנחנו יוצאים לירח הדבש שלנו. הם ידעו את שמותינו ואת כל הפרטים, ברור שהם קיבלו תדרוך לגבינו. זו אחת המתנות הכי טובות שאפשר לאחל להן".
אורחת של בני הזוג, היילי פיצפטריק, הוסיפה "פתאום המלכה והנסיך פיליפ עמדו שם לפנינו. כל כך הופתעתי שדפקתי את הראש במשקוף הכניסה – המלכה הסתכלה עלי ושאלה אם אני בסדר".

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
סיפור האהבה שמאחורי גן הפרחים היפני
השראה
סיפור האהבה שמאחורי גן הפרחים היפני
חלקת אדמה שעליה עמדה רפת, הפכה לביתם של זוג צעיר, מר וגברת קורוקי Kuroki.
נופש בבקתת זכוכית, בדולומיטים האיטלקיים
השראה
נופש בבקתת זכוכית, בדולומיטים האיטלקיים
  הבקתה הניידת, תוכננה על ידי Raniero Campigotto ונבנתה על ידי אומנים מקומיים ונגישה
המהגרת הסקוטית הענייה, שהייתה לאמו של דונלד טראמפ
השראה
המהגרת הסקוטית הענייה, שהייתה לאמו של דונלד טראמפ
  מרי אן מקלאוד נולדה ב-10 במאי 1912, באי לואיס בסקוטלנד, לדייג ועקרת בית.