הוילה Villa 95 שתכננו Fran Silvestre Arquitectos, שוכנת בנוף המתגלגל של Sotogrande, במחוז Cádiz Province בספרד. טביעת הרגל של הבניין נצמדת לזרימת הקרקע, כשהוא מורכב מסדרה של נפחים קובייתיים, מחוברים בקודקודים החופפים זה לזה, נראים מנותקים אך למעשה מנהלים דיאלוג אינטימי לאורך האלכסון הארוך שלהם.

 

אם נצמצם את המבנה לצללית פשוטה, המורפולוגיה של בית המגורים מחקה משיכת מכחול מתפתלת על פני השטח, טהורה בבהירותה, מינימליסטית באסתטיקה, האופיינית לחלק ניכר ממכלול העבודות של האדריכלים מוולנסיה.
קווים מופשטים מעצבים את היחסים המרחביים המורכבים בין אזורים בנויים ולא בנויים, פתוחים וסגורים, פרטיים ופרטיים למחצה לאורך התוכנית בצורת Z. בלילה, הנפחים משדרים איכות כמעט מיזיאנית במבט מבחוץ ומציגים את תכולת הבית, בדומה לבית פרנסוורת' המפורסם של האדריכל הגרמני-אמריקאי המודרניסטי.
וילה 95 מציעה 1,200 מ"ר של שטח מגורים, כולל שישה חדרי שינה, דירת שירות פרטית ומטבחים כפולים, אחד לשימוש יומיומי ואחד לתמיכה.

Architect: Fran Silvestre Arquitectos
Principal in Charge
Fran Silvestre, Andrea Raga, David Cirocchi, Miguel Massa
Architecture Partner: Manuel Suarez Arquitectos
Interior Design: Alfaro Hofmann

 

 

 

 

 

 

 

 


לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
בית צבעוני ומודרני בקזבלנקה
עיצוב פנים
בית צבעוני ומודרני בקזבלנקה
  עם זאת, האדריכלות מינימליסטית, עם קווים פשוטים ומשטחים חלקים ולעתים אלמנטים שובבים ורעננים,
בית חולית, חצוב בתוך דיונה
עיצוב פנים
בית חולית, חצוב בתוך דיונה
  ניתן לדמות את הבית המנותק הזה למערכת עצבים אוטונומית, המתקיימת באופן עצמאי בייצור
כשהבית עוטף אותנו בשלווה ובבטחון
עיצוב פנים
כשהבית עוטף אותנו בשלווה ובבטחון
  את המשימה הובילו האדריכליות אנוק רון ושירה דרומי, ממשרד בזלת אדריכלים, שלקחו את

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.