ישנם מקומות בעולם בהם ניצפו אליגטורים וכרישים שוחים יחדיו, מבלי להפריע זה לזה. עם זאת, עם בני אדם הם כידוע לא נוטים להתרועע. למרות זאת, קמו בעולם מספר מקומות, המאפשרים שחייה משותפת של בני אדם עם חיות מטילות אימה וחדות ניבים אלה.

לשחות עם תנינים
מטיילים עם תשוקה לחוויית סכנה רוויית אדרנלין, יכולים לטוס לדרווין, אוסטרליה, שם הם ימצאו את "כלוב המוות The Cage of Death," אטרקציה שמציבה פיתיון אנושי זאת אומרת, שזה אתכם במעמקיה של בריכה המכילה כמה מהתנינים הגדולים ביבשת. הכלוב בו יוטמנו אתכם, הוא סוג של אקווריום אקרילי, שנועד לאפשר לכם לצפות בבטחה בתנינים באורך של יותר מ-16 מטר, פוערים את לוע גדוש בשיניי ענק משוננות, כדי לנשנש נתחי בשר שמאכילים אותם (במקום להיטיב לבם בכם).
האטרקציה היא חלק מ-Crocosaurus Cove, אקווריום ומרכז חיות בר בצפון אוסטרליה. מפגש של 15 דקות ב"כלוב המוות" עולה כ-126 דולר למבקר בודד וכ-190 דולר לשניים, כדי שיוכלו להתחבק בפחד.
אטרקציה זהה תוכלו למצוא ב-Cango Wildlife Ranch, בדרום אפריקה, שם אלה תניני הנילוס האימתניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לשחות עם כרישים
דוגמניות לבושות ביקיני, שחו להן בהנאה במי האוקיאנוס, כשהן מוקפות בכרישים, במהלך צילום בגדי ים ב-Exuma האקזוטית, אשר באיי בהאמה. כרישי nurse sharks אינם מסוכנים, הם ניזונים מדגים קטנים, לא מבני אדם ואלה גם לא הכרישים שדוגמניות צריכות לחשוש מהם. אפשר אפילו ללטף אותם כמו חתולים או כלבים.

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית מקומות
+כתבות מומלצות
הספרייה הכי פחות נגישה בעולם נפתחה עתה – והפכה מיד ללהיט
מקומות
הספרייה הכי פחות נגישה בעולם נפתחה עתה – והפכה מיד ללהיט
  הספרייה השוכנת על קצה צוק נישא, מוקפת בצמחייה עבותה, נראית כמו משהו שנוצר
בעלי חיים שבחרו לעצמם צבע שונה משאר בני מינם
מקומות
בעלי חיים שבחרו לעצמם צבע שונה משאר בני מינם
  לובסטר כחול זוהי מוטציית צבע מוזרה ונדירה מאוד בלובסטרים, רק אחד מכל כשני
הכחול של השמיים והים, מהגבעות של Mallorca
מקומות
הכחול של השמיים והים, מהגבעות של Mallorca
אולם הקבלה שימש בעבר כבית בד, הקרוי"tafona". כל חדרי השינה נפתחים למרפסת עם נוף

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.