יריד הציד הגדול ביותר באירופה "Jagd & Hund", ייפתח מחר ב-Dortmund שבגרמניה. השנה מוצעים למבקרים ביריד מגוון רחב של מסעות ציד, שבמסגרתם אפשר להשתעשע ברצח בעלי חיים תמימים, אשר ממילא זכו לחיים אומללים.

 

מארגני היריד מגדירים אותו בפרסומיהם "התערוכה הגדולה ביותר באירופה לציידים, כלבים ואוהבי טבע" (הגדרה המזכירה לי במקום אחר, את האבסורד שבהגדרה "רצח על רקע רומנטי"). השנה, מבטיחים המארגנים "היריד יותר אטרקטיבי ומקבל את פניכם עם מגוון רחב של נקודות שיא מרגשות אשר יעוררו בכם השראה".
חיות בר כגון פילים, אריות או דובי קוטב משוחררים לירי בתמורה לתשלום. פילים מוצעים לציד במחיר של 18 אלף יורו, אריות במחיר של כ-12 אלף יורו ודובי קוטב החל מ-44 אלף יורו. ארגוני זכויות בעלי חיים טוענים לא רק לאכזריות בלתי נתפסת, אשר היא לא רק לא מוסרית אלא גם לא חוקית ויחד עם כל זה, גם לסכנה שבהכחדה המוחלטת של מינים נדירים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
לוינסקי־וינגייט ומכון וינגייט משיקים ספרייה מקצועית מחודשת בקמפוס וינגייט
יעדים
לוינסקי־וינגייט ומכון וינגייט משיקים ספרייה מקצועית מחודשת בקמפוס וינגייט
  הספרייה המחודשת עוצבה על ידי משרד ספייסיס בע״מ וקסל מתכננים – כמרחב פתוח
משה ספדיה יתכנן מרכז מורשת שבט Cherokee
יעדים
משה ספדיה יתכנן מרכז מורשת שבט Cherokee
  הפרויקט החדש מתפרש על פני כ-43 אקרים, ומדמיין מחדש אתר היסטורי ששימש בעבר
המוזיאון של ג’יבלי בטוקיו ממשיך למשוך המונים – אך לא כולם יוצאים מרוצים
יעדים
המוזיאון של ג’יבלי בטוקיו ממשיך למשוך המונים – אך לא כולם יוצאים מרוצים
  המוזיאון, המוקדש ליצירות סטודיו ג’יבלי, ממוקם בלב פארק ירוק ושקט בפרברי העיר, ומציע

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.