מפעל לייצור רכב לשעבר במישיגן, עם תקרות בגובה של 24 מטר, הוסב למגורים על ידי Vladimir Radutny Architects.

 

 

 

המרתם של מפעלים מחוספסים למרחבי מגורים רוויי היפ, אינה תופעה חדשה – אשר מאתגרת כל פעם מחדש את האדריכלים, איך ליצור אינטימיות וחמימות במרחבים תעשייתיים כאלה.
זו הייתה המשימה של האדריכלים גם במקרה זה, כאשר זוג בשנות ה-40 שלהם, ביקש מהם לעצב את מגוריהם, במפעל מכוניות לשעבר בן מאה. החלל היה ענק וקשה היה לדמיין בו יצירת אינטימיות ומבעד לחלונות הגבוהים של המבנה, ניבטה שדרת מישיגן העסוקה וסוהנת, בתוך סביבה צוננת ולא אישית.
האדריכלים יצרו סדרה של מרחבים עצמאיים, מוגנים, שעדיין יצרו שלמות קוהרנטית וניצלו את הנוף היפה של העיר. "היינו צריכים לפלח את הלופט, לא הייתה לנו שום דרך להשיג אינטימיות אם היינו מנסים לעבוד עם כל החלל בבת אחת", אומר האדריכל "השימוש בתאורה תאטרלית, היה קריטי ליצירת חדרים שהרגישו קצת מכונסים יותר".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.radutny.com/index.php/work/view/michigan-loft

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
אולם קונצרטים בנוי בתוך סלעים בעמק
עיצוב פנים
אולם קונצרטים בנוי בתוך סלעים בעמק
האולם אינו בנוי מערימות סלע, ​​אלא משכבות של סוג בטון ייחודי, משולב עם אגרגט
האדריכלים שמתכננים בתים צבעוניים ושמחים לחסרי בית
עיצוב פנים
האדריכלים שמתכננים בתים צבעוניים ושמחים לחסרי בית
השכונה בצפון הוליווד מונה 103 בתים קטנים בגודל 6.5 מ"ר, המסוגלים לאכלס עד 200
120 אלף ש"ח ויש לכם וילה עם לגונה פרטית, שאפשר לשחות בה
עיצוב פנים
120 אלף ש"ח ויש לכם וילה עם לגונה פרטית, שאפשר לשחות בה
הלגונה המלאכותית, באורך 30 מטרים וברוחב תשעה מטרים, מסוננת באופן אורגני ומוקפת בצמחייה כדי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.