הקונדיטורית הטורקייה Tuba Geckil עוסקת באפייה כ-20 שנה, היא מחזיקה מאפיה משלה וגם אקדמיה לאפייה בשם "עוגת ורדים אדומים", ממלאת תפקיד של ראשת התאחדות השפים הטורקים ונשיאת איגוד הגסטרונומיה למאפי בוטיק – אבל היא מצליחה בעיקר בזכות זה שהיא אופה עוגות שאף אחד לא רוצה לאכול. לא בגלל שהן לא טעימות, אלא בגלל שהן יפות מדי מכדי לכלות אותן ולהרוס את האמנות שלה.
היא נמנית בין אמני העוגות המובילים בעולם. הווירטואוזיות שלה באפית עוגות בדמותם המדויקת של ידוענים וכל מה שדמיונה הפורה חושק בו. יש לה למעלה מ-230,000 מעריצים בדף האינסטגרם שלה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
עלייתה של אמנות הזכוכית: שקיפות, השתקפות ועיצוב עכשווי
אמנות
עלייתה של אמנות הזכוכית: שקיפות, השתקפות ועיצוב עכשווי
"זכוכית, כמו אמת, היא עדינה", הסביר Ai Weiwei בראיונות את בחירתו במדיום. האנרגיה של
הפואטיקה של חוט הברזל: ראיון עם קובי סיבוני בסטודיו
אמנות
הפואטיקה של חוט הברזל: ראיון עם קובי סיבוני בסטודיו
  קובי סיבוני (נ. 1982) חי ויוצר בקיבוץ לוחמי הגטאות, שם קבע בשנת 2012
דיוקנאות של חיילים לפני ואחרי המלחמה /  Lalage Snow
אמנות
דיוקנאות של חיילים לפני ואחרי המלחמה / Lalage Snow

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.