אדריכל ארז שני שזר בדירת דופלקס אלמנטים בעיצוב מלוטש ומוקפד, בתוך רקע של בטון אפור ומחוספס. התוצאה, דירה מעוצבת בצורה נקייה ועדכנית, שכייף להסתובב בה יחפים ולהרגיש בבית.

 

נגרות: קמור נגריית בוטיק

 

הדירה התל-אביבית ממוקמת בחלקו החדש של מבנה שעבר הליך של תמ"א 38, במתכונת של תוספת בנייה. לפיכך, מיקום הכניסה הראשית לדירה, במרכז התכנית, היה מוכתב מראש. צורתו הצרה והמאורכת של המבנה ומיקום הכניסה, חילקה את תכנון חללי קומת הכניסה לשניים, כאשר הסלון והמרפסת הצמודה אליו פונים מערבה, בעוד המטבח ופינת האוכל והמרפסת הצמודה אליהם, פונים מזרחה.

 

 

 

את שני החלקים הללו מחבר מעבר, שבו נח היה למקם את המערכות הטכניות של הדירה. על מנת להימנע מהנמכות תקרה משמעותיות, הוחלט לחשוף את המערכות התקרתיות ולהפוך אותם לחלק חשוב ובולט בעיצוב הפנים של הדירה.
קיר מאורך המחבר את 2 אגפי התכנית, הוגדר כקיר בטון חשוף עם מגוון טקסטורות וגוונים, שהם גם מאפיינים את התקרה ויוצרים מעטפת מחוספסת, לרהיטיהם ואוספיהם המגוונים של בעלי הדירה.
שיתוף פעולה פורה, יעיל ומקצועי נעשה עם נגריית קמור, על מנת ליצור את העיבוד הנכון של המטבח, יחידות המדפים וארונות החדרים שמעשירים את הרקע המחוספס של הדירה.

 

 

אדריכלות ועיצוב פנים: ארז שני אדריכלות
צילום: טל ניסים
נגרות: קמור נגריית בוטיק
ניהול וביצוע: קבוצת בן זיו
מסגרות: מרק וויטסון ושלמה דורה
תכנון תאורה: אנה זלסין
נוף: גנן על הגג

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
העולם המתעתע של Malika Favre
עיצוב פנים
העולם המתעתע של Malika Favre
  העבודות של Malika Favre נראות פשוטות, אפילו מיידיות: דמות נשית, צל, כובע, זוג
הבית כחלום סוריאליסטי: עולמו התיאטרלי של Vincent Darré
עיצוב פנים
הבית כחלום סוריאליסטי: עולמו התיאטרלי של Vincent Darré
  לפני שפנה לעיצוב פנים, בנה Darré קריירה מרשימה בעולם האופנה ועבד בבתי האופנה
כש-Warhol מעצב את הבית: כך נראית חגיגת פופ ארט ב-Beverly Hills
עיצוב פנים
כש-Warhol מעצב את הבית: כך נראית חגיגת פופ ארט ב-Beverly Hills
  עד לא מזמן היה הבית, שנבנה בשנות ה-50, חסר ייחוד. בעליו החדשים ביקשו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.