בלב איראן, תוכנן "בית הגבול Border House" של האדריכל Tayebeh Ami, אשר מציע בעיצוב קונספטואלי לבית מגורים, המתזמר ריקוד הרמוני בין הסביבה הבנויה לעולם הטבע, סינתזה של שלווה ופתיחות, מאתגר תפיסות קונבנציונליות של חלל ואינטראקציה.

בית הגבול כשמו, מתנגד לגבולות המרחביים המקובלים. התיחום המקובל של חללים ציבוריים ופרטיים נמוגים ברקע, מוחלפים בתצורה ניתנת להתאמה וקולחת. אמיני מתזמר סימפוניה של עיצוב, מאזורים ציבוריים לאינטימיים יותר, עיצוב שיכול לתת מענה לצרכים המשתנים של דייריו ולאפשר לארכיטקטורה להתפתח עם מקצבי החיים.
התכנון עשה שימוש בטכנולוגיה של Rhinoceros 3D, Autodesk 3ds Max ו-Lumion.

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
בית חדש בתוך חורבות בית חווה בן מאות שנים
עיצוב פנים
בית חדש בתוך חורבות בית חווה בן מאות שנים
  רק שתי חזיתות, כמה קמרונות אבן וחלקים מהמבנה המקורי נותרו מ־Mas Geli, בית
יש משהו מרגיע בבית הזה בשווייץ: הוא אינו מנסה להרשים
עיצוב פנים
יש משהו מרגיע בבית הזה בשווייץ: הוא אינו מנסה להרשים
  ב־San Nazzaro, מעל אגם Maggiore בשווייץ, תכננו Wespi de Meuron Romeo בית למשפחה
הבית במיורקה שמצא יופי דווקא במה שכבר היה בו
עיצוב פנים
הבית במיורקה שמצא יופי דווקא במה שכבר היה בו
  על המדרון התלול של Serra de Tramuntana, בין בתי אבן, טרסות וסמטאות צרות

2 תגובות

  • יורם הגיב:

    אין בכלל תמונות פנים מתוך הבית, אין תמונות מתוך הבית לסביבה ואין תמונות של הבית ממרחק.. חוץ מזה, על-פי מה שאנחנו רואים, הבית נראה כמו מתחם צבאי סגור ומוגן, כמו מוצב צבאי מודרני על הגבול וצריך לראות את הסביבה כדי לדעת אם הוא מתמזג בה.

  • רומי גורודיסקי הגיב:

    מעניין

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.