בלב איראן, תוכנן "בית הגבול Border House" של האדריכל Tayebeh Ami, אשר מציע בעיצוב קונספטואלי לבית מגורים, המתזמר ריקוד הרמוני בין הסביבה הבנויה לעולם הטבע, סינתזה של שלווה ופתיחות, מאתגר תפיסות קונבנציונליות של חלל ואינטראקציה.

בית הגבול כשמו, מתנגד לגבולות המרחביים המקובלים. התיחום המקובל של חללים ציבוריים ופרטיים נמוגים ברקע, מוחלפים בתצורה ניתנת להתאמה וקולחת. אמיני מתזמר סימפוניה של עיצוב, מאזורים ציבוריים לאינטימיים יותר, עיצוב שיכול לתת מענה לצרכים המשתנים של דייריו ולאפשר לארכיטקטורה להתפתח עם מקצבי החיים.
התכנון עשה שימוש בטכנולוגיה של Rhinoceros 3D, Autodesk 3ds Max ו-Lumion.

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
וילה בוהמיינית עם ריהוט פיסולי, בהודו
עיצוב פנים
וילה בוהמיינית עם ריהוט פיסולי, בהודו
"עיצוב הבית הזה שואב השראה מהאופק, גבול קיים תמיד שנראה סטטי אך נמצא בשינוי
עידן הבינוניות: האם הכל ניראה אותו הדבר?
עיצוב פנים
עידן הבינוניות: האם הכל ניראה אותו הדבר?
את המאמר שלו הוא פותח בסיפור אמיתי על שני ציירים רוסיים, אשר שכרו חברה
בית של אהבה מחודשת: עיצוב אקלקטי מודרני עם נגיעות קלאסיות בנס ציונה
עיצוב פנים
בית של אהבה מחודשת: עיצוב אקלקטי מודרני עם נגיעות קלאסיות בנס ציונה
  "יש משהו מאוד מרגש בעבודה עם לקוחות חוזרים," מספרת גלזר. "הדינמיקה דומה למחול

2 תגובות

  • יורם הגיב:

    אין בכלל תמונות פנים מתוך הבית, אין תמונות מתוך הבית לסביבה ואין תמונות של הבית ממרחק.. חוץ מזה, על-פי מה שאנחנו רואים, הבית נראה כמו מתחם צבאי סגור ומוגן, כמו מוצב צבאי מודרני על הגבול וצריך לראות את הסביבה כדי לדעת אם הוא מתמזג בה.

  • רומי גורודיסקי הגיב:

    מעניין

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.