טוקיו - מחוז רופונגי בטוקיו, ידוע בזכות הרוח היצירתית שלו ביצירת חוויות לבליינים, מה שהפך אוותו כמכה של הפודיז המחפשים ריגושים. זה גם שדה קרב; רק המקומות החזקים ביותר שורדים. כך, מסעדות עכשוויות נוטות לבחור בפתרונות קיצוניים של הספקטרום, בכדי למשוך את העין. אדריכל Ryoji Iedokoro קיבל משימה כזו, בעיצוב המסעדה Nikonotoriko.

היא ממוקמת במקום מרכזי, ליד מגדל Midtown בטוקיו ומתמחה ב- yakiniku (בשר בגריל).
"ברביקיו הוא משהו ראשוני וקדום" אומר האדריכל "הוא קיים מאז החלו אבותינו לצוד. כאן, במסעדה, סועדים יכולים לחזור אל שורשיהם, לשבת ולאכול במערה כשהם מוקפים עצים, חוויה של סביבה טבעית".
למסעדה 2 קומות, כשבקומת הקרקע נכנסים ל"מערה", באווירה פרימיטיבית ועתיקה. במרכז החלל, שולחן זכוכית באורך 6.5 מטר, עליו מודפס מוטיב של עשן, המאזכר מדורות. מתחת לשולחן, זכוכית דמוית חצץ המדמה גדת נחל, בעוד שלפחות 1,000 אריחי זכוכית על הרצפה, מרמזים על זרימת המים.
מעל קומת הקרקע, יער מחכה לכם. עם נוף ירוק, נוף ארצי של OSB המספק קרקע פורייה ל-126 צינורות פלדה, או "עצים".
כדי להגדיל עוד יותר את האינטימיות והפרטיות של הסועדים, שולחנות נמצאים בגבהים שונים ברחבי המסעדה, מונעים קשר עין בין הקבוצות של הסועדים. במקום כיסאות, האורחים יושבים על כריות רצפה סביב שולחנות קוטאצ'ו ​​שקועים ויוצרים אווירה נינוחה, המסיחה את דעתם מהאורבניות התוססת, אל הקדום, לא מתורבת ולא מקולקל.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
יחידת ה-Prefab שמתרחבת כמו אקורדיון – ומארחת מסיבות גג
עיצוב פנים
יחידת ה-Prefab שמתרחבת כמו אקורדיון – ומארחת מסיבות גג
  היחידה משתרעת על כ־8.5 מ"ר (במצב פתוח) וכ־2.4 מ"ר (במצב סגור), כלומר, היחידה
רעננות, דיוק ותשוקה לעיצוב: חופית סורידרוב
עיצוב פנים
רעננות, דיוק ותשוקה לעיצוב: חופית סורידרוב
  חופית סורידרוב (29) היא מעצבת פנים צעירה, שאפתנית ומלאת תשוקה למקצוע. עם שילוב
הבית עם הפרשנות המודרנית למסורת הקוריאנית
עיצוב פנים
הבית עם הפרשנות המודרנית למסורת הקוריאנית
  הבית תוכנן עבור זוג צעיר המחובר למסורת הקוריאנית, שביקש מרחב מפלט משגרת היומיום

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.