טוקיו - מחוז רופונגי בטוקיו, ידוע בזכות הרוח היצירתית שלו ביצירת חוויות לבליינים, מה שהפך אוותו כמכה של הפודיז המחפשים ריגושים. זה גם שדה קרב; רק המקומות החזקים ביותר שורדים. כך, מסעדות עכשוויות נוטות לבחור בפתרונות קיצוניים של הספקטרום, בכדי למשוך את העין. אדריכל Ryoji Iedokoro קיבל משימה כזו, בעיצוב המסעדה Nikonotoriko.

היא ממוקמת במקום מרכזי, ליד מגדל Midtown בטוקיו ומתמחה ב- yakiniku (בשר בגריל).
"ברביקיו הוא משהו ראשוני וקדום" אומר האדריכל "הוא קיים מאז החלו אבותינו לצוד. כאן, במסעדה, סועדים יכולים לחזור אל שורשיהם, לשבת ולאכול במערה כשהם מוקפים עצים, חוויה של סביבה טבעית".
למסעדה 2 קומות, כשבקומת הקרקע נכנסים ל"מערה", באווירה פרימיטיבית ועתיקה. במרכז החלל, שולחן זכוכית באורך 6.5 מטר, עליו מודפס מוטיב של עשן, המאזכר מדורות. מתחת לשולחן, זכוכית דמוית חצץ המדמה גדת נחל, בעוד שלפחות 1,000 אריחי זכוכית על הרצפה, מרמזים על זרימת המים.
מעל קומת הקרקע, יער מחכה לכם. עם נוף ירוק, נוף ארצי של OSB המספק קרקע פורייה ל-126 צינורות פלדה, או "עצים".
כדי להגדיל עוד יותר את האינטימיות והפרטיות של הסועדים, שולחנות נמצאים בגבהים שונים ברחבי המסעדה, מונעים קשר עין בין הקבוצות של הסועדים. במקום כיסאות, האורחים יושבים על כריות רצפה סביב שולחנות קוטאצ'ו ​​שקועים ויוצרים אווירה נינוחה, המסיחה את דעתם מהאורבניות התוססת, אל הקדום, לא מתורבת ולא מקולקל.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
פנטהאוז מודרני המשקיף על קזבלנקה
עיצוב פנים
פנטהאוז מודרני המשקיף על קזבלנקה
  בפנים, האווירה רגועה וזוהרת, מועצמת על ידי ריצוף עץ מלא צבוע לבן שלוכד
אדריכלים נערכים עתה לגל עלייה של יהודים מחו"ל
עיצוב פנים
אדריכלים נערכים עתה לגל עלייה של יהודים מחו"ל
"אנחנו מגיעים לישראל, תעזרו לנו לבחור בית״, כך התחיל לפני שנתיים אחד הסיפורים – זוג
מעטפת בניין מבלוקי חול מודפס, הניתנים לעיצוב מחודש
עיצוב פנים
מעטפת בניין מבלוקי חול מודפס, הניתנים לעיצוב מחודש
  מעטפת מבני המגורים אצלו עשויים מחומר יחיד של גושי חול מודפסים בתלת-ממד בקנה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.