האמנית Morag Myerscough הפכה חצר בית החולים לילדים בשפילד, לנווה מדבר תוסס בשם Joy Garden. מהחצר שלא הייתה בשימוש, היא יצרה חצר צבעונית שתיתן תקווה ואופטימיות למטופלים, למשפחות ולצוות הרפואי.

האמנית לא גבתה תשלום עבור העיצוב שלה ויתרה מכך, היא גייסה למשימה מעצבי מוצר ובעלי מלאכה מקומיים שעזרו לסיים את הבנייה וגם העניקו את הצבעים במתנה לפרויקט.
כעת המטופלים, המשפחות והצוות יכולים להפיק תועלת ממרחב חיצוני ואוויר צח, החשובים לרווחתם ולבריאותם הנפשית. "אי אפשר להיות מוגבלים לחדרים, חייבים לצאת החוצה, להרגיש את השמש ולקיים אינטראקציה זה עם זה", אמרה האמנית.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
תיק עור של טי־רקס? מחקר חדש ישתמש בדינוזאורים לעולם היוקרה
עיצוב פנים
תיק עור של טי־רקס? מחקר חדש ישתמש בדינוזאורים לעולם היוקרה
  מאחר שאין בנמצא דנ״א שלם של טי־רקס, החוקרים מסתמכים על שברי קולגן –
המעצב שגר בבית אבן יווני עתיק על אי
עיצוב פנים
המעצב שגר בבית אבן יווני עתיק על אי
  האדריכל Themistocle Antoniadis והמעצב Dimitris Pantazopoulos הובילו תהליך בן שנתיים שביקש “להקשיב לבית”
בקבוקים, דלתות וחלונות במיצב בחנות הכלבו היוקרתית בפאריז
עיצוב פנים
בקבוקים, דלתות וחלונות במיצב בחנות הכלבו היוקרתית בפאריז
  סונג דונג, מהדמויות הבולטות באמנות הקונספטואלית העכשווית בסין, יוצר מיצבים מונומנטליים ברחבי הכלבו

2 תגובות

  • ורדה פז הגיב:

    החצר המעוצבת היא חגיגה לעיניים ולנפש. זו טרפיה של האומנות! מקפיצה ממציאות חדרי בית החולים האפורים למציאות תוססת ומרהיבה.
    מחיאו. כפיים ליוצרת!!!!

  • אסתר רשף הגיב:

    פרוייקט יפהפה, שילוב צבעים מדהים. אין ספק שהוא יוצר אוירה נהדרת בבית החולים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.