ממוקם באזור יפהפה ב-Asturie, ספרד, הבית המפואר הזה שבא ממוצא צנוע, הוא דוגמה נהדרת לאופן שבו, עם שיפוץ מיומן, עבר והווה יכולים להסתדר יחד.

יש תמיד משהו מרתק ואף מסעיר בשיפוץ בית כפרי, במיוחד למי שחולם על בריחה מהעיר. זה נכון עוד יותר כשמדובר בבניין נדכא ועלוב, כמו אורווה, שעם ההסבה שלו למגורים, משפחה חדשה יכולה לנהל בו חיים מלאי הנאה.
בית זה בא במקום אורווה כזו, שנבנתה סביב אמצע המאה ה -18, אך ננטשה ועמדה עזובה במשך שנים רבות. שיפוץ גדול שיפר את האלמנטים המבניים המאפיינים את האדריכלות, והדגיש את המרקם הלא סדיר של הקירות המקוריים הבנויים באבנים. העיצוב, המכבד את אופי המקום, משלב מסורת ומודרניות עם סגנון פשוט אך אלגנטי.
אפילו בפרטי עיצוב הפנים אנו מוצאים רעיונות שונים כיצד לרהט בית כפרי, להפוך אותו לייחודי, מסביר פנים, נצחי ובהרמוניה עם הטבע.
הבית מאופיין בגוונים יפים, חמים ועוטפים, המאזכרים את צבעי הטבע שמסביב. הריהוט הוא שילוב של ריהוט ואביזרים בסגנון מסורתי-כפרי-וינטאג', המועשר בצמחים ובבדים טבעיים.
architecture and design: Anna e Marco DMstudio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
מדירה חשוכה לבית עם גינה: הדופלקס שממציא מחדש את החיים המשפחתיים
עיצוב פנים
מדירה חשוכה לבית עם גינה: הדופלקס שממציא מחדש את החיים המשפחתיים
  הדירה, הממוקמת בקצה אזור השימור Tejnka ברובע Břevnov, נוצרה מאיחוד של שתי דירות
שיקום אתר היסטורי החצוב בסלע בן מאות שנים בלה ריוחה
עיצוב פנים
שיקום אתר היסטורי החצוב בסלע בן מאות שנים בלה ריוחה
  מתחם Peña de las Bodegas הוא חלק מקבוצת חללים שנחצבו לאורך השנים בסלע
בית אחד, שתי משפחות: אדריכלות, טבע וחיים משותפים
עיצוב פנים
בית אחד, שתי משפחות: אדריכלות, טבע וחיים משותפים
  הבית תוכנן סביב בקשה יוצאת דופן: לאפשר לשתי משפחות לחלוק מבנה אחד, מבלי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.