עיצוב הבית מתחשב בארכיטקטורה המקומית המסורתית של האי, תוך שמירה על האלמנטים הבסיסיים שלו והפיכת מהפונקציות הישנות שלהם, לשימוש מודרני, כמו בית הבד שהוסב למיטה מוגבהת עם שטח אחסון. 

לבית שתי קומות. הקומה התחתונה (65 מ"ר), ממוקמת בקו גובה השביל המרוצף הראשי של הכפר, עם גישה ישירה אליו משתי כניסות שונות. בקומה העליונה (75 מ"ר), יש גישה לאותו שביל מרוצף אבן וכן לגינה בצד הצפוני המוגן של הבית.
מהגן יש גישה לגג, עליו נוצרו מפלסי ישיבה עם נוף פנורמי לכפרים שמסביב ול-Exomvourgo, המבצר הוונציאני של האי.
כדי למנוע לחות על הקירות הנמצאים במגע עם האדמה, נוצר “kontouto” סביב הקירות, המהווה מעטפת כפולה ומאווררת באופן טבעי בין הקרקע לבנייה ולוכדת מים המתאיידים בסופו של דבר.
כל אזורי המגורים, בשני מפלסי הבית, מחוממים בכיריים של עץ, עם צינורות המפיצים את האוויר החם ברחבי הבית.

bobotis+bobotis architects

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית ה־Trullo העתיק שקיבל חיים חדשים בלב Puglia
עיצוב פנים
בית ה־Trullo העתיק שקיבל חיים חדשים בלב Puglia
  יש מבנים שאי אפשר לטעות בהם. די במבט אחד על הגגות החרוטיים כדי
שיפוץ בתי כפר ישנים חשף את הבתים המקוריים
עיצוב פנים
שיפוץ בתי כפר ישנים חשף את הבתים המקוריים
  שיפוץ מבנים היסטוריים נתפס לא פעם כתהליך של בנייה מחדש, אך בפרויקט Jordi
לחיות בתוך בראסרי: בית שהוא עולם של תרבות ואירוח
עיצוב פנים
לחיות בתוך בראסרי: בית שהוא עולם של תרבות ואירוח
  הבית תוכנן כהרכב של גושים אדריכליים, הפרוסים על פני קומה אחת ומחולקים לאגף

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.