עיצוב הבית מתחשב בארכיטקטורה המקומית המסורתית של האי, תוך שמירה על האלמנטים הבסיסיים שלו והפיכת מהפונקציות הישנות שלהם, לשימוש מודרני, כמו בית הבד שהוסב למיטה מוגבהת עם שטח אחסון. 

לבית שתי קומות. הקומה התחתונה (65 מ"ר), ממוקמת בקו גובה השביל המרוצף הראשי של הכפר, עם גישה ישירה אליו משתי כניסות שונות. בקומה העליונה (75 מ"ר), יש גישה לאותו שביל מרוצף אבן וכן לגינה בצד הצפוני המוגן של הבית.
מהגן יש גישה לגג, עליו נוצרו מפלסי ישיבה עם נוף פנורמי לכפרים שמסביב ול-Exomvourgo, המבצר הוונציאני של האי.
כדי למנוע לחות על הקירות הנמצאים במגע עם האדמה, נוצר “kontouto” סביב הקירות, המהווה מעטפת כפולה ומאווררת באופן טבעי בין הקרקע לבנייה ולוכדת מים המתאיידים בסופו של דבר.
כל אזורי המגורים, בשני מפלסי הבית, מחוממים בכיריים של עץ, עם צינורות המפיצים את האוויר החם ברחבי הבית.

bobotis+bobotis architects

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית מגורים אסייתי טיפוסי, בוייטנאם
עיצוב פנים
בית מגורים אסייתי טיפוסי, בוייטנאם
מקום Tân Bình, Ho Chi Minh City, Vietnam אדריכלים 23o5 Studio שנה 2018  
דיאלוג בין צורה לאור טבעי באדריכלות
עיצוב פנים
דיאלוג בין צורה לאור טבעי באדריכלות
    עבור עדה כרמי־מלמד, האור מעולם לא היה רק תוצאה של פתחים, אלא
חדר המדרגות המצוייר של יורשת המשפחה העשירה בארה"ב
עיצוב פנים
חדר המדרגות המצוייר של יורשת המשפחה העשירה בארה"ב
  "היא הראתה לי חלקת יער שבחרה, סיפרה לי קצת ממה שהיא רוצה ולקחה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.