עיצוב הבית מתחשב בארכיטקטורה המקומית המסורתית של האי, תוך שמירה על האלמנטים הבסיסיים שלו והפיכת מהפונקציות הישנות שלהם, לשימוש מודרני, כמו בית הבד שהוסב למיטה מוגבהת עם שטח אחסון. 

לבית שתי קומות. הקומה התחתונה (65 מ"ר), ממוקמת בקו גובה השביל המרוצף הראשי של הכפר, עם גישה ישירה אליו משתי כניסות שונות. בקומה העליונה (75 מ"ר), יש גישה לאותו שביל מרוצף אבן וכן לגינה בצד הצפוני המוגן של הבית.
מהגן יש גישה לגג, עליו נוצרו מפלסי ישיבה עם נוף פנורמי לכפרים שמסביב ול-Exomvourgo, המבצר הוונציאני של האי.
כדי למנוע לחות על הקירות הנמצאים במגע עם האדמה, נוצר “kontouto” סביב הקירות, המהווה מעטפת כפולה ומאווררת באופן טבעי בין הקרקע לבנייה ולוכדת מים המתאיידים בסופו של דבר.
כל אזורי המגורים, בשני מפלסי הבית, מחוממים בכיריים של עץ, עם צינורות המפיצים את האוויר החם ברחבי הבית.

bobotis+bobotis architects

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית בלי חזית: מים, גינות וביתנים מופרדים
עיצוב פנים
בית בלי חזית: מים, גינות וביתנים מופרדים
  House in Los Cocos, הממוקם מדרום למרכז ההיסטורי של Mérida, Yucatán, בנוי סביב
הבית שהחזיר לחיים עיר עתיקה מהמאה ה-12 של בתי בוץ
עיצוב פנים
הבית שהחזיר לחיים עיר עתיקה מהמאה ה-12 של בתי בוץ
  בלב נווה מדבר בצפון־מערב ערב הסעודית, כ־400 קילומטרים ממדינה, שוכנת אל דיירה Al-Deira
הר אדריכלי בלב סיאול: הבניין עם סלעים דרמטיים של טבע פראי
עיצוב פנים
הר אדריכלי בלב סיאול: הבניין עם סלעים דרמטיים של טבע פראי
  בלב Daerim-dong, אחד האזורים הרב־תרבותיים ביותר בסיאול, ניצב LOSTONE – פרויקט של AND

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.