הרעיון בתכנון משרדיה של חברת סטראטאפ, המורכבת למעשה משלוש חברות הזנק שונות, היה לבנות "בית" אחד לשלוש החברות, אולם לתת זהות עדינה וייחודיות של צבע לכל אחת מהן.

1-(34)

המציאות של חברות טכנולוגיות בתחילת דרכן, מכתיבה את הצורך בגמישות רבה במערך העבודה – וכך נוצרו "שכונות" עבודה מודולריות, המכילות צוותים של שישה מהנדסים כל אחת והמאפשרות פרטיות לעובדים מצד אחד ושינוי בהרכב הצוותים מצד שני.

1-(35)

הפונקציות בחלל העבודה כללו "שכונות" עבודה, חדרי ישיבות, קפיטריה רחבת ידיים (בהשראת תחנת מטרו צרפתי), חלל escape (עם ספסל הצופה לים), חדרי טלפון, חדרי חשיבה – והכל בסגנון ייחודי, מרתק, נעים ומזמין.

1-(32)

1-(31)

הקומה הינה קומת פנטהאוז במגדל אמות אטריום, אשר במרכזה אטריום של מעליות שקופות. העיצוב לקח את זה בחשבון וחלל ה"בריחה" ממוקם על הגשר הצופה לאטריום זה. העקרונות העיצוביים המנחים היו – יצירת חללים פתוחים ומרווחים, שימוש בקווים נקיים ומודרניים, יישום חומרי גמר רבים וגוונים על מנת ליצור משרד שונה וייחודי.

1-(30)

1-(29)

1-(27)

1-(26)

1-(25)

1-(22)

1-(20)

1-(19)

1-(18)

1-(12)

1-(17)

1-(10)

1-(9)

1-(7)

1-(6)

1-(5)

1-(4)

1-(3)

1-(2)

1-(1)

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
איך מייצרים את המטריות המסורתיות של מיאנמר?
עיצוב פנים
איך מייצרים את המטריות המסורתיות של מיאנמר?
הכול מתחיל בבמבוק. השלד של המטרייה עשוי בעיקר מבמבוק ועץ. הבמבוק נבחר בקפידה, מעובד
המשפחה שעיצבה מתחם חווייתי לחופשה בתוך הבית
עיצוב פנים
המשפחה שעיצבה מתחם חווייתי לחופשה בתוך הבית
  על התכנון הופקד האדריכל שאדי דאהר, בעל משרד CHEZ CHADI, שקיבל לידיו בית
הבית הגלילי שלא מפחד מצבע
עיצוב פנים
הבית הגלילי שלא מפחד מצבע
  על התכנון האדריכלי הופקדה האדריכלית רויטל וולף, בעוד מור, שזהו פרויקט הביכורים שלה,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.