בית הנופש לחופשות סוף השבוע, של עורכת הדין לורה וסר, שני הבנים והכלב שלה, נמצאים ב-Ojai California, כשעה וחצי צפונית ללוס אנג'לס, באזור יפה הידוע בספורט רכיבה על סוסים, מטעי תפוזים, יקבים ורכסי הרים מלאי הוד. הבית נמצא ברחוב ציורי, מלא בעצי אלון עתיקים ואור שמש.

 

העיצוב שתכננה מעצבת הפנים Vanessa Alexander, ביקש לשמור על החיבור לסביבה הפסטורלית ולהתאים למשפחה שאוהבת לארח.
הבית המקורי היה חשוך למדי, לא רק בצבעים שלו, אלא בגלל כל המשטחים והאלמנטים הפנימיים ולכן המעצבת פתחה את החללים כדי להזרים אור טבעי וליצור חיבור בין פנים לחוץ. חיים חדשים קיבלו גם מרחבי החוץ של הבית עם בריכה חדשה, מטבח ופינת אוכל חיצוניים, גינות ירקות ועצים בסגנון ים תיכוני.
את חדר השינה מכנה המעצבת "מאוד נשי אבל לא מתוק מדי". יש לו חלונות גדולים הפונים המזח וצופים בנוף המשקיף על החצר, זה כמעט מרגיש כאילו נמצאים בבית עץ.
הריהוט הוא שילוב של וינטג' ומודרני, נוח, שיקי ואלגנטי. הרוב בהתאמה אישית, משלב תקופות עתיקות ומודרניות כאחד.
המעצבת מעידה שהעיצוב לבית משקף מאוד את הלקוחה שלה "היא מאוד מתוחכמת ועם זאת שובבה והחיים שלה שם מלאים במשפחה וחברים, אז רצינו שזה יהיה שיקי ואלגנטי אבל גם מאוד נוח וחם".
התוצאה הסופית של העיצוב והשיפוץ, אשר ארך 11 חודשים, היא פרשנות מודרנית שהוציאה את הבית מאפלוליותו כפי שהייתה כאשר נרכש והביאה לו חיים חדשים, מבפנים ומבחוץ, עם אנרגיה צעירה יותר.

Vanessa Alexander
Alexander Design
Amy Neunsinger photography
Stylist Lisa Rowe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
מעטפת זכוכית גלית בתיאטרון החדש שעיצבו Snøhetta
עיצוב, אופנה ומיתוג
מעטפת זכוכית גלית בתיאטרון החדש שעיצבו Snøhetta
  האלמנט הבולט ביותר הוא הקומה הראשונה הקונסולית, הבולטת מעל הרחוב ועטופה במעטפת זכוכית
מסעדה מ-12 מכולות, בהודו
עיצוב, אופנה ומיתוג
מסעדה מ-12 מכולות, בהודו
  המגרש הצר והליניארי הוביל את צוות Wallmakers לחשיבה מודולרית: 12 מכולות נחתכו, הוצבו
בין האבן הירושלמית למודרניזם נקי
עיצוב, אופנה ומיתוג
בין האבן הירושלמית למודרניזם נקי
  את תכנון הפנים והעיצוב הובילה מעצבת הפנים גיטי פרל, בליווי אדריכלית השימור נירה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.