דירה מוארת בבניין חדש עם מרפסות גדולות ונוף של פראג. מיקרוקוסמוס בו משפחה עם ילדים קטנים, מבשלים, אוכלים, עובדים, איפה ילדים משחקים, צופים בטלוויזיה, קוראים, יוצרים וישנים.

כחלק משיפוץ הפריסה, הפרדנו תחילה חלק מהסלון והפכנו אותו לחדר עבודה, חדר משחקים וחדר אירוח באחד, כדי ליישב את הדירה המונומנטלית מדי לאזור פרקטי יותר למגורי משפחה. זה הוסיף עוד שכבה של קבוצות כוכבים חיים פוטנציאליים, מלאים ביכולת להעלות את החלל בכל עת על ידי פתיחת דלתות הזזה גדולות שיכולות להיעלם בצורה חלקה מאחורי כוננית ספרים גדולה. שלב אחר שלב צוידה לאחר מכן הדירה בריהוט שעוצב כדי להתאים לדירה ולדייריה, בין אם זה שולחן אוכל וספסל, חדר הלבשה או עמדת שירות עם מראה, מטבח, בר, שולחנות עבודה, חדר שינה. או אזורי משחקים לילדים.
תכנון אדריכלי טוב כולל תמיד תשתית טכנית מתואמת היטב: גופי חימום, רשתות אוורור לשיקום, סגירות ומרכזיות מתחת לדלתות מכל הסוגים, מדידות ובקרה. חיבורי מדיה. מבחינה זו, עיצוב פנים בבניינים חדשים הם תמיד אתגר. בין היתר, יש לעמוד במגבלות שמציבה התשתית הטכנית שכבר הושלמה, שבדרך כלל עוקב אחר כמה פתרונות טכניים פשוטים. המתבונן המתבונן ובעל ידע טכני לא יפספס אפוא את פחיות החימום המאווררות, מסלולי מכסה המנוע הנסתרים או חיבורי התקשורת שהיה צריך להתאים אליהם.

מיקום הפרויקט

שנת הפרויקט 2022
שנת ההשלמה 2022
שטח רצפה שמיש 228 מ"ר

Studio No Architects
Author Jakub Filip Novák
Daniela Baráčková
Veronika Amiridis Menichová

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
בית האבן השווייצרי שמשתלב עם הסלעים בתוך הנוף
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית האבן השווייצרי שמשתלב עם הסלעים בתוך הנוף
  House WI, שתוכנן על ידי Wespi de Meuron Romeo, ממוקם ב־Ascona שבשווייץ ומבוסס
איך מתכננים בית על מגרש ברוחב 5 מטר בלבד?
עיצוב, אופנה ומיתוג
איך מתכננים בית על מגרש ברוחב 5 מטר בלבד?
  בלב Landskrona שבשוודיה, בין מבנים ותיקים ובמגרש שהיה ריק מאז אמצע המאה הקודמת,
הקסם השקט של בית האבן בג'ירונה
עיצוב, אופנה ומיתוג
הקסם השקט של בית האבן בג'ירונה
  הבית חולק קיר עם בית חווה גדול יותר, והשניים היו בעבר מבנה אחד.

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.