יש מקומות, שבמבט ראשון אתם בטוחים שמה שאתם רואים זו הדמיה או עיצוב פנטזיה, שאפשר היה לייצר אותה רק בהמחשה דיגיטלית. ואז אתם רואים ילד סיני קטן, משתכשך במי הברכה של המועדון להורים וילדים loong, בסין ומבינים שכך ניראה המקום במציאות.

העיצוב של המועדון בטח היה נותן לעליסה להרגיש בבית, היינו, בארץ הפלאות. צבעים רכים, תחושה כללית של פנטזיה גחמנית אך חכמה, התאימה ויודעת למלא את הצרכים של הילדים והמבוגרים כאחד.
המעצבת של החלל היא Li Xiang מהסטודיו X + Living. היא קיבלה תקציב שאפשר לה חופש יצירתי וזה מעורר הערכה, גם בגלל הרצון לתת לילדים משהו מושקע וגדול כל כך. זו גם הצהרה: ילדים חשובים. חשובים כמו מבוגרים.
אף על פי שאנחנו לא ממש מבינים איך מקום מפואר כזה יכול לייצר רווח – גם אם זה היה מועדון יקר ויוקרתי – אנו מעודדים את המטרה ואת האומץ. אולי יש כאן מטרה גדולה יותר מאשר רווח; אולי מטרת ההשקעה היא ילדים ועתיד.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://tinyurl.com/yy5aumab
Loong Swim Club, Suzhou, China

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
משטח קוריאן עם כיור: כשהחומר הופך לחלק מהאדריכלות
עיצוב פנים
משטח קוריאן עם כיור: כשהחומר הופך לחלק מהאדריכלות
  חומר שמגיב לחלל ולא רק מצפה אותו הדור החדש של משטחי הקוריאן כבר
כשהאדריכלות מרימה את המבט: מאוזוליאום של אור ואדריכלות זיכרון
עיצוב פנים
כשהאדריכלות מרימה את המבט: מאוזוליאום של אור ואדריכלות זיכרון
בדרך כלל, אדריכלות המוקדשת למוות מכוונת את המבט אל האדמה. Exalt by Jim Caumeron
הבית של סבתא הפך לסטודיו: אדריכל שהפך את בית ילדות משפחתו למשרד
עיצוב פנים
הבית של סבתא הפך לסטודיו: אדריכל שהפך את בית ילדות משפחתו למשרד
  במשך עשר שנים פעל משרד האדריכלות של Silva כמעט בדיוק כפי שסבתו השאירה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.