יש מקומות, שבמבט ראשון אתם בטוחים שמה שאתם רואים זו הדמיה או עיצוב פנטזיה, שאפשר היה לייצר אותה רק בהמחשה דיגיטלית. ואז אתם רואים ילד סיני קטן, משתכשך במי הברכה של המועדון להורים וילדים loong, בסין ומבינים שכך ניראה המקום במציאות.

העיצוב של המועדון בטח היה נותן לעליסה להרגיש בבית, היינו, בארץ הפלאות. צבעים רכים, תחושה כללית של פנטזיה גחמנית אך חכמה, התאימה ויודעת למלא את הצרכים של הילדים והמבוגרים כאחד.
המעצבת של החלל היא Li Xiang מהסטודיו X + Living. היא קיבלה תקציב שאפשר לה חופש יצירתי וזה מעורר הערכה, גם בגלל הרצון לתת לילדים משהו מושקע וגדול כל כך. זו גם הצהרה: ילדים חשובים. חשובים כמו מבוגרים.
אף על פי שאנחנו לא ממש מבינים איך מקום מפואר כזה יכול לייצר רווח – גם אם זה היה מועדון יקר ויוקרתי – אנו מעודדים את המטרה ואת האומץ. אולי יש כאן מטרה גדולה יותר מאשר רווח; אולי מטרת ההשקעה היא ילדים ועתיד.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://tinyurl.com/yy5aumab
Loong Swim Club, Suzhou, China

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
המטבח בבית המקסיקני הוא חצי בפנים וחצי בגינה
עיצוב פנים
המטבח בבית המקסיקני הוא חצי בפנים וחצי בגינה
    הפרויקט שואב השראה מהוולדן של ת'ורו, ומתרגם את רעיון המגורים הצנועים לצורה
שיפוץ בית היסטורי בורונה
עיצוב פנים
שיפוץ בית היסטורי בורונה
לבית מתווה טרפזי עם חזית הפונה צפונה הנפתחת לחצר משותפת וחזית הפונה דרומה המובילה
שטיח פרסי מוטבע על רצפת עץ
עיצוב פנים
שטיח פרסי מוטבע על רצפת עץ
האמנית הספרדייה Selva Aparicio הציגה את עבודתה "זיכרונות ילדות" כעבודת התזה לתואר שני באוניברסיטת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.