כתב החדשות של CNN העולמית, "sixty minutes", מוצא מפלט בבית טרופי בעיירה קטנה בברזיל.

קופר ובן זוגו, מפיק אירועים של חיי לילה, בנג'מין מייזני, גרים בעיירה כפרית על חוף האוקיינוס ​​האטלנטי במדינת באהיה, במרחק של 14 שעות טיסה ממנהטן.
קופר הגיעה לעיירה במסגרת חופשה ב-2013 "יצאתי למרפסת המשקיפה על הקוואדרדו, כיכר העיר ופשוט התבוננתי כמה שעות. בשעות אחר הצהריים המאוחרות, הילדים התחילו לשחק כדורגל, הסוסים החלו לחזור מהשדות והאורות נדלקו בבקתות הדייגים הקטנות. קשה להסביר את האטרקציה, אבל פשוט ישבתי שם, מכונס, "הוא זוכר "עבדתי ב-70 מדינות ונסעתי לעוד יותר, ומעולם לא ראיתי דבר כמו טרנקוסו. זה מקום אמיתי, לא כפר לתיירים".
אז גמלה בליבו ההחלטה לרכוש בית בעיירה.
העיירה מאוכלסת בבתים דו-מפלסיים קטנים שנבנו לפני כ-500 שנה, במרכזה כנסייה קתולית מהמאה ה-16, הממוקמת על מצוק מעל האוקיאנוס, הקוואדרדו הוא הלב החברתי והרוחני של טרנקוסו.
את הבית שבנו ביקשו שיעוצב בצורה המותאמת לתרבות המקומית והריהוט בבית ברזילאי, מקסיקני ווינטג'. הבית נבנה ברובו מחומרים שפורקו מבית נטוש בחווה כפרית.
"לא רציתי שהמקום ייראה יותר מפואר מהבתים האחרים בעיר", אומר קופר ומוסיף "במשרד שלי בניו יורק, עם זאת, אני שומר תמונה של הקוואדרדו, שהיא בעיני מאוד מדיטטיבית ומרגיעה. עצם הידיעה שהבית קיים עבורי משמחת אותי."

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית נטוע כפרח בלב הסאוונה הברזילאית
עיצוב פנים
בית נטוע כפרח בלב הסאוונה הברזילאית
  המגרש, בגודל 2000 מ"ר, אפשר לפרוס 375 מ"ר של בנייה על פני הקרקע.
אדריכלות שצומחת מהטבע: בית אורגני בקוסטה ריקה
עיצוב פנים
אדריכלות שצומחת מהטבע: בית אורגני בקוסטה ריקה
  לדבריו, האדריכלות האמיתית אינה אובייקט לאסתטיקה בלבד, אלא איזון מדויק בין שימושיות ליופי.
בית מגורים אסייתי טיפוסי, בוייטנאם
עיצוב פנים
בית מגורים אסייתי טיפוסי, בוייטנאם
מקום Tân Bình, Ho Chi Minh City, Vietnam אדריכלים 23o5 Studio שנה 2018  

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.