כתב החדשות של CNN העולמית, "sixty minutes", מוצא מפלט בבית טרופי בעיירה קטנה בברזיל.

קופר ובן זוגו, מפיק אירועים של חיי לילה, בנג'מין מייזני, גרים בעיירה כפרית על חוף האוקיינוס ​​האטלנטי במדינת באהיה, במרחק של 14 שעות טיסה ממנהטן.
קופר הגיעה לעיירה במסגרת חופשה ב-2013 "יצאתי למרפסת המשקיפה על הקוואדרדו, כיכר העיר ופשוט התבוננתי כמה שעות. בשעות אחר הצהריים המאוחרות, הילדים התחילו לשחק כדורגל, הסוסים החלו לחזור מהשדות והאורות נדלקו בבקתות הדייגים הקטנות. קשה להסביר את האטרקציה, אבל פשוט ישבתי שם, מכונס, "הוא זוכר "עבדתי ב-70 מדינות ונסעתי לעוד יותר, ומעולם לא ראיתי דבר כמו טרנקוסו. זה מקום אמיתי, לא כפר לתיירים".
אז גמלה בליבו ההחלטה לרכוש בית בעיירה.
העיירה מאוכלסת בבתים דו-מפלסיים קטנים שנבנו לפני כ-500 שנה, במרכזה כנסייה קתולית מהמאה ה-16, הממוקמת על מצוק מעל האוקיאנוס, הקוואדרדו הוא הלב החברתי והרוחני של טרנקוסו.
את הבית שבנו ביקשו שיעוצב בצורה המותאמת לתרבות המקומית והריהוט בבית ברזילאי, מקסיקני ווינטג'. הבית נבנה ברובו מחומרים שפורקו מבית נטוש בחווה כפרית.
"לא רציתי שהמקום ייראה יותר מפואר מהבתים האחרים בעיר", אומר קופר ומוסיף "במשרד שלי בניו יורק, עם זאת, אני שומר תמונה של הקוואדרדו, שהיא בעיני מאוד מדיטטיבית ומרגיעה. עצם הידיעה שהבית קיים עבורי משמחת אותי."

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
אמנות במרכז: כך עיצב האדריכל לופט בסוהו סביב אוסף האמנות של בעליו
עיצוב פנים
אמנות במרכז: כך עיצב האדריכל לופט בסוהו סביב אוסף האמנות של בעליו
             
הזוג שהגשים חלום, להקים חוות נופש בחיק הטבע הפיראי
עיצוב פנים
הזוג שהגשים חלום, להקים חוות נופש בחיק הטבע הפיראי
  במקור, היה זה פונדק נטוש בן שלושה מבנים חרבים, שנקראו "בית העץ של
מהוליווד לחוף הפרטי: כך עיצב אנדי כהן את בית החלומות שלו בהמפטונס
עיצוב פנים
מהוליווד לחוף הפרטי: כך עיצב אנדי כהן את בית החלומות שלו בהמפטונס
  האדריכל הוא גורדון קאהן (Gordon Kahn), שתכנן את הבית והיה אחראי גם לשיפוץ

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.