כתב החדשות של CNN העולמית, "sixty minutes", מוצא מפלט בבית טרופי בעיירה קטנה בברזיל.

קופר ובן זוגו, מפיק אירועים של חיי לילה, בנג'מין מייזני, גרים בעיירה כפרית על חוף האוקיינוס ​​האטלנטי במדינת באהיה, במרחק של 14 שעות טיסה ממנהטן.
קופר הגיעה לעיירה במסגרת חופשה ב-2013 "יצאתי למרפסת המשקיפה על הקוואדרדו, כיכר העיר ופשוט התבוננתי כמה שעות. בשעות אחר הצהריים המאוחרות, הילדים התחילו לשחק כדורגל, הסוסים החלו לחזור מהשדות והאורות נדלקו בבקתות הדייגים הקטנות. קשה להסביר את האטרקציה, אבל פשוט ישבתי שם, מכונס, "הוא זוכר "עבדתי ב-70 מדינות ונסעתי לעוד יותר, ומעולם לא ראיתי דבר כמו טרנקוסו. זה מקום אמיתי, לא כפר לתיירים".
אז גמלה בליבו ההחלטה לרכוש בית בעיירה.
העיירה מאוכלסת בבתים דו-מפלסיים קטנים שנבנו לפני כ-500 שנה, במרכזה כנסייה קתולית מהמאה ה-16, הממוקמת על מצוק מעל האוקיאנוס, הקוואדרדו הוא הלב החברתי והרוחני של טרנקוסו.
את הבית שבנו ביקשו שיעוצב בצורה המותאמת לתרבות המקומית והריהוט בבית ברזילאי, מקסיקני ווינטג'. הבית נבנה ברובו מחומרים שפורקו מבית נטוש בחווה כפרית.
"לא רציתי שהמקום ייראה יותר מפואר מהבתים האחרים בעיר", אומר קופר ומוסיף "במשרד שלי בניו יורק, עם זאת, אני שומר תמונה של הקוואדרדו, שהיא בעיני מאוד מדיטטיבית ומרגיעה. עצם הידיעה שהבית קיים עבורי משמחת אותי."

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
מודולרי, קומפקטי, פשוט, זול, בר קיימא ועם חיבור לטבע ולנוף
עיצוב פנים
מודולרי, קומפקטי, פשוט, זול, בר קיימא ועם חיבור לטבע ולנוף
  בלב Porto Alegre, Brazil, יצרו ב־Doblle Arquitetura בית מודולרי מינימליסטי שנועד להשתלב כמעט
בית האבן השווייצרי שמשתלב עם הסלעים בתוך הנוף
עיצוב פנים
בית האבן השווייצרי שמשתלב עם הסלעים בתוך הנוף
  House WI, שתוכנן על ידי Wespi de Meuron Romeo, ממוקם ב־Ascona שבשווייץ ומבוסס
איך מתכננים בית על מגרש ברוחב 5 מטר בלבד?
עיצוב פנים
איך מתכננים בית על מגרש ברוחב 5 מטר בלבד?
  בלב Landskrona שבשוודיה, בין מבנים ותיקים ובמגרש שהיה ריק מאז אמצע המאה הקודמת,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.