כמעט כל עיצוב פנים חדש של הסטודיו לעיצוב הסיני X + Living, הוא סוג של הפתעה נעימה, הוא תמיד יהיה יוצא דופן, שונה לחלוטין מכל דבר אחר.

כך הוא גם פרויקט העיצוב של המלון החדש הזה. אין כאן שום דבר אופנתי וגם לא כל היגיון קונבנציונלי. העיצוב משחק בשטחים שקטים מפתיעים, בערך כמו מגרשי משחקים אסתטיים ענקיים למבוגרים.
פסלי בעלי חיים משמשים כמתקנים, בתפאורה יוצאת דופן. בלובי לבן, מקבל את פני האורחים היפופוטם ארגמני, משמש בתפקיד של ספה. לא רחוק ממנו, סוס לבן, שממנו סולם דק עולה למקום כלשהו, בקובייה שחורה מסתורית ולידה, דמות מוזרה של פיל, שצומח לתוך צורה אדריכלית כלשהי.
אם בשטחים המשותפים האסוציאציות הן של מוזיאון לאמנות מודרנית, הרי עיצוב הפנים של החדרים רגיל למדי, ללא בעלי חיים וציפורים אך אלגנטי ויוקרתי.

עיצוב פנים: Studio X+Living
Photo: Shao Feng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית בפתח תקוה שמחבר בין טבע לאלגנטיות
עיצוב פנים
בית בפתח תקוה שמחבר בין טבע לאלגנטיות
  הקו המנחה בתכנון הפנים היה יצירת שפה עיצובית קלאסית ומאוזנת עם נגיעות כפריות
וילה מעל העיר: טריפלקס תל־אביבי בין שמיים לקו הרקיע
עיצוב פנים
וילה מעל העיר: טריפלקס תל־אביבי בין שמיים לקו הרקיע
      נקודת המוצא של התכנון הייתה הרצון לטשטש את הגבול בין דירה
לחיות את תל-אביב מלמעלה
עיצוב פנים
לחיות את תל-אביב מלמעלה
  נקודת המוצא לתכנון הייתה הנוף. בגובה כזה, הנוף אינו רק אלמנט אסתטי אלא

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.