כמעט כל עיצוב פנים חדש של הסטודיו לעיצוב הסיני X + Living, הוא סוג של הפתעה נעימה, הוא תמיד יהיה יוצא דופן, שונה לחלוטין מכל דבר אחר.

כך הוא גם פרויקט העיצוב של המלון החדש הזה. אין כאן שום דבר אופנתי וגם לא כל היגיון קונבנציונלי. העיצוב משחק בשטחים שקטים מפתיעים, בערך כמו מגרשי משחקים אסתטיים ענקיים למבוגרים.
פסלי בעלי חיים משמשים כמתקנים, בתפאורה יוצאת דופן. בלובי לבן, מקבל את פני האורחים היפופוטם ארגמני, משמש בתפקיד של ספה. לא רחוק ממנו, סוס לבן, שממנו סולם דק עולה למקום כלשהו, בקובייה שחורה מסתורית ולידה, דמות מוזרה של פיל, שצומח לתוך צורה אדריכלית כלשהי.
אם בשטחים המשותפים האסוציאציות הן של מוזיאון לאמנות מודרנית, הרי עיצוב הפנים של החדרים רגיל למדי, ללא בעלי חיים וציפורים אך אלגנטי ויוקרתי.

עיצוב פנים: Studio X+Living
Photo: Shao Feng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
לא זזים לשום מקום: הדירה שהפכה לגדולה יותר בלי להחליף כתובת
עיצוב פנים
לא זזים לשום מקום: הדירה שהפכה לגדולה יותר בלי להחליף כתובת
  יש רגע כזה כמעט בכל משפחה – הרגע שבו הבית כבר לא מתאים
וילה אמנותית בבטון פראי בג׳ונגל טרופי בקוסטה ריקה
עיצוב פנים
וילה אמנותית בבטון פראי בג׳ונגל טרופי בקוסטה ריקה
הווילה המרכזית, Art Villa, תוכננה על ידי Refuel Works עם עיצוב פנים של Formafatal,
המשפחה ביקשה "מבצר מודרני" הרחק משאון העיר
עיצוב פנים
המשפחה ביקשה "מבצר מודרני" הרחק משאון העיר
  הבית נבנה עבור משפחה בעלת שורשים היסטוריים עמוקים, שביקשה ליצור מעין “מבצר מודרני”

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.