כמעט כל עיצוב פנים חדש של הסטודיו לעיצוב הסיני X + Living, הוא סוג של הפתעה נעימה, הוא תמיד יהיה יוצא דופן, שונה לחלוטין מכל דבר אחר.

כך הוא גם פרויקט העיצוב של המלון החדש הזה. אין כאן שום דבר אופנתי וגם לא כל היגיון קונבנציונלי. העיצוב משחק בשטחים שקטים מפתיעים, בערך כמו מגרשי משחקים אסתטיים ענקיים למבוגרים.
פסלי בעלי חיים משמשים כמתקנים, בתפאורה יוצאת דופן. בלובי לבן, מקבל את פני האורחים היפופוטם ארגמני, משמש בתפקיד של ספה. לא רחוק ממנו, סוס לבן, שממנו סולם דק עולה למקום כלשהו, בקובייה שחורה מסתורית ולידה, דמות מוזרה של פיל, שצומח לתוך צורה אדריכלית כלשהי.
אם בשטחים המשותפים האסוציאציות הן של מוזיאון לאמנות מודרנית, הרי עיצוב הפנים של החדרים רגיל למדי, ללא בעלי חיים וציפורים אך אלגנטי ויוקרתי.

עיצוב פנים: Studio X+Living
Photo: Shao Feng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
האדריכל שההכניס בית עליז בצבע ורוד מרשמלו לרחובות לונדון
עיצוב פנים
האדריכל שההכניס בית עליז בצבע ורוד מרשמלו לרחובות לונדון
  קירות בגוון ורוד מרשמלו, קשתות רכות, פרטים בצבע טורקיז וצורות המזכירות עננים –
בתוך 10 ימים קם בית חדש מתוך החורבות – מפלסטיק ממוחזר
עיצוב פנים
בתוך 10 ימים קם בית חדש מתוך החורבות – מפלסטיק ממוחזר
  מול מפרץ ציידי הלווייתנים המסורתי של קאפלש (Capelas), באי סאו מיגל שבאיים האזוריים,
וילה מרווחת על מגרש לא גדול, באיראן
עיצוב פנים
וילה מרווחת על מגרש לא גדול, באיראן
  הווילה, הממוקמת ב-Kuhsar ומשתרעת על שטח של כ־400 מ"ר, תוכננה להתמודד עם דרישות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.