כמעט כל עיצוב פנים חדש של הסטודיו לעיצוב הסיני X + Living, הוא סוג של הפתעה נעימה, הוא תמיד יהיה יוצא דופן, שונה לחלוטין מכל דבר אחר.

כך הוא גם פרויקט העיצוב של המלון החדש הזה. אין כאן שום דבר אופנתי וגם לא כל היגיון קונבנציונלי. העיצוב משחק בשטחים שקטים מפתיעים, בערך כמו מגרשי משחקים אסתטיים ענקיים למבוגרים.
פסלי בעלי חיים משמשים כמתקנים, בתפאורה יוצאת דופן. בלובי לבן, מקבל את פני האורחים היפופוטם ארגמני, משמש בתפקיד של ספה. לא רחוק ממנו, סוס לבן, שממנו סולם דק עולה למקום כלשהו, בקובייה שחורה מסתורית ולידה, דמות מוזרה של פיל, שצומח לתוך צורה אדריכלית כלשהי.
אם בשטחים המשותפים האסוציאציות הן של מוזיאון לאמנות מודרנית, הרי עיצוב הפנים של החדרים רגיל למדי, ללא בעלי חיים וציפורים אך אלגנטי ויוקרתי.

עיצוב פנים: Studio X+Living
Photo: Shao Feng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בין ערפל להשראה – בית הנופש שנולד מחיים שלמים של געגוע
עיצוב פנים
בין ערפל להשראה – בית הנופש שנולד מחיים שלמים של געגוע
בלב הרי ה־Western Ghats, באזור פראי ושופע טבע, ניצב בית ההארחה Isla’s Ridge –
פביליון חדש בהאנוי משתמש במים במרכז החוויה
עיצוב פנים
פביליון חדש בהאנוי משתמש במים במרכז החוויה
  על שפת אגם בעיר Hanoi, תכננו H&P Architects פביליון חצי־כדורי שמבקש להחזיר את
דירה פינתית בפראג: בין עבר פונקציונלי להווה משפחתי
עיצוב פנים
דירה פינתית בפראג: בין עבר פונקציונלי להווה משפחתי
  בלב Prague, בדירה המשקיפה אל נהר הוולטאבה, בוצע שיפוץ כולל שנועד להתאים את

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.