מבין העובדים בארה"ב המסוגלים לבצע את עבודתם גם מהבית, שישה מתוך 10 אכן עושים עבודתם מהבית כעת רוב או כל הזמן, לפי סקר עכשווי של מרכז המחקר Pew. לקורונה אולי הייתה זרז לכך. כך, בתקופה שבה רבים שואלים האם אנחנו צריכים משרדים בכלל, הספר "The Office" מציג לנו תיעוד שעשה הצלם Steven Ahlgren, של מקומות עבודה אמריקאיים המהוות תזכורת לעבר לא רחוק.

 

הצילומים שצולמו במהלך 11 שנים, מציעות הצצה לחיי העובדים בשנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000. משרדים מצוידים במחשבים קופסתיים, מכשירי פקס וסבך של כבלים, שמוכיחים את התמורות הטכנולוגיות שהתרחשו בשני העשורים האחרונים.
"זה די דומה לדיוקן עצמי שלי", אמר אהלגרן "נראיתי בדיוק ככה כשעבדתי בבנק. הייתה לי מרירות מהשנים שביליתי בבנקאות והרגשתי שזה בזבוז זמן, אז התחלתי את הפרויקט, כי חשבתי, 'הנה אנשים מבזבזים את חייהם, בדיוק כמוני'. התחלתי ממש להזדהות איתם".
עם זאת, אהלגרן שומר על זכרונות טובים מהמשרד הישן שלו במיניאפוליס – "חלל יפה" המאוכלס בציורים שנרכשו על ידי המנהל חובב האמנות של החברה לשעבר שלו, הוא נזכר. הוא גם לא משוכנע ש"הדילמה של כל המשרד" שהביאה המגפה היא קץ למקומות העבודה הפיזיים. "אני יודע שיהיה לי קשה לעבוד מהבית", אמר אהלגרן. "צפיתי בבנות שלי ובאשתי עובדות מהבית. אני הייתי משתגע מזה".

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
אדריכלות המלון באי סירוס שנעלמת בתוך הנוף
עיצוב פנים
אדריכלות המלון באי סירוס שנעלמת בתוך הנוף
  על מדרון תלול הפונה דרומה אל הים האגאי, תכנן Ateno Architecture Studio את
מבנים נטושים הפכו למלון בוטיק בנוף ההררי בסין
עיצוב פנים
מבנים נטושים הפכו למלון בוטיק בנוף ההררי בסין
  המבנים מאורגנים במערך מדורג המזכיר כפר הררי, עם גגות משופעים, מרזבים עמוקים וחומרים
בונקר צבאי הפך לבית נופש
עיצוב פנים
בונקר צבאי הפך לבית נופש
הבונקר נבנה בשנים 1934–1935 כחלק ממערך הביצורים של צ'כוסלובקיה, שנועד להגן על גבולות המדינה.

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.