מבין העובדים בארה"ב המסוגלים לבצע את עבודתם גם מהבית, שישה מתוך 10 אכן עושים עבודתם מהבית כעת רוב או כל הזמן, לפי סקר עכשווי של מרכז המחקר Pew. לקורונה אולי הייתה זרז לכך. כך, בתקופה שבה רבים שואלים האם אנחנו צריכים משרדים בכלל, הספר "The Office" מציג לנו תיעוד שעשה הצלם Steven Ahlgren, של מקומות עבודה אמריקאיים המהוות תזכורת לעבר לא רחוק.

 

הצילומים שצולמו במהלך 11 שנים, מציעות הצצה לחיי העובדים בשנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000. משרדים מצוידים במחשבים קופסתיים, מכשירי פקס וסבך של כבלים, שמוכיחים את התמורות הטכנולוגיות שהתרחשו בשני העשורים האחרונים.
"זה די דומה לדיוקן עצמי שלי", אמר אהלגרן "נראיתי בדיוק ככה כשעבדתי בבנק. הייתה לי מרירות מהשנים שביליתי בבנקאות והרגשתי שזה בזבוז זמן, אז התחלתי את הפרויקט, כי חשבתי, 'הנה אנשים מבזבזים את חייהם, בדיוק כמוני'. התחלתי ממש להזדהות איתם".
עם זאת, אהלגרן שומר על זכרונות טובים מהמשרד הישן שלו במיניאפוליס – "חלל יפה" המאוכלס בציורים שנרכשו על ידי המנהל חובב האמנות של החברה לשעבר שלו, הוא נזכר. הוא גם לא משוכנע ש"הדילמה של כל המשרד" שהביאה המגפה היא קץ למקומות העבודה הפיזיים. "אני יודע שיהיה לי קשה לעבוד מהבית", אמר אהלגרן. "צפיתי בבנות שלי ובאשתי עובדות מהבית. אני הייתי משתגע מזה".

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
שתי דירות הפכו לבית אחד צבעוני וגמיש בלב אתונה
עיצוב פנים
שתי דירות הפכו לבית אחד צבעוני וגמיש בלב אתונה
  בלב אתונה, בתוך בניין מגורים קיים, איחד משרד האדריכלים Point Supreme שתי דירות
בית לבן בלב יער הגשם בברזיל, מצליח להיעלם בתוך הטבע
עיצוב פנים
בית לבן בלב יער הגשם בברזיל, מצליח להיעלם בתוך הטבע
הבית ניצב בין עצי הארוקריה הגבוהים, כאשר צמרות העצים, ציוץ הציפורים והאור המשתנה לאורך
בית עירוני היסטורי הוסב למגורים צבעוניים בלב סידני
עיצוב פנים
בית עירוני היסטורי הוסב למגורים צבעוניים בלב סידני
  בשכונת Mosman, אחת השכונות היוקרתיות והירוקות של סידני, ניצב Bradleys Head House –

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.