דירת נופש יפהפייה באילת, שנרכשה כהשקעה ומתפקדת כדירת AIRBNB. שי דוד שהופקד על העיצוב, החליט למזג את הים, שנמצא ממש מעבר. כך שהתוצאה היא דירה קלילה, אוורירית, נעימה, שהחופש מורגש בה מכל עבר והסגנון הנבחר על פי המעצב הוא סקנדינבי- ים תיכוני.

דירת הנופש בת 45 מ"ר, ממוקמת במתחם הנופש SEA SIDE באילת בסמוך לים, שמשלים את חווית הנופשים עם שלל פינוקים, בריכה, קרבה לים. לדברי המעצב שי דוד "הדירה תוכננה כלופט זוגי, אופן ספייס נעים, שמכל עבר משדר אווירת חופש. העיצוב הנבחר הוא סקנדינבי, עם שימוש עדין בעץ, צבעוניות טבעית בגווני אדמה שמנת ולבן, תוך חשיבה על כל פרט ופרט, וכמובן ומעל לכל המיזוג של העיצוב עם הים".
עוד כוללת הדירה את כל הפסיליטיס לזוג הנופשים, בתוך כך מטבחון קטן ופרקטי, סלון אינטימי, חדר שינה מפנק עם מצעי כותנה משובחים, מסך טלוויזיה מסתובב המשמש את בני הזוג גם בזמן רביצה בחדר השינה וגם בזמן ישיבה ושהות בסלון. השימוש בטקסטיל גם הוא ניכר , עם וילונות נשפכים שמלטפים את הים, ריפודים נעימים, והרבה שימוש בעץ.
המרפסת ממשיכה את הקו העיצובי בסגנון הסקנדינבי – ים תיכוני עם כסאות מפנקים שצופים כמובן לים. בדירה הושם דגש גם על אקססוריס, פרטי אמנות טבעיים שמתכתבים עם העיצוב והים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
שתי דירות גן שהפכו לפנינה משפחתית אחת, בלב תל אביב
עיצוב פנים ישראלי
שתי דירות גן שהפכו לפנינה משפחתית אחת, בלב תל אביב
  מאחורי הפרויקט עומדות רבקה עמר וסיגל צרפתי, השותפות במשרד צרפתי עמר אדריכלות ועיצוב
ג'ונגל של צבעים ומרקמים, בבית של מעצבת בלוס אנג'לס
עיצוב פנים ישראלי
ג'ונגל של צבעים ומרקמים, בבית של מעצבת בלוס אנג'לס
  בלקני היא אמנית, מעצבת, סופרת והחזון שמאחורי מותג הלייף סטייל Jungalow. עיצוביה התוססים,
בית אקזוטי בשכונה היסטורית במרידה, מקסיקו
עיצוב פנים ישראלי
בית אקזוטי בשכונה היסטורית במרידה, מקסיקו
  המבנה המקורי נבנה במאה ה-16, כבנייה פשוטה של ​​קירות אבן ותקרות בגובה 6