זוג בשנות ה-40 לחייהם עם שני ילדים בוגרים רכשו דירה בפרויקט יוקרתי ברמת פולג. הם ביקשו לעצב את הדירה עם תחושת מרחב, בעיקר באזור האירוח, הסלון והמטבח.

הזוג ביקש מהמעצבת אריאלה עזריה ברקוביץ חלל אירוח עם תחושת מרחב, וכן אי מרווח במטבח, לצורך ארוחות ערב משפחתיות. החלל המרכזי של הדירה משלב מטבח, חדר אוכל וסלון. השטיח המלבני האפור עוזר לתחום את פינת האוכל בעזרת קונטרסט צבעוני. בקיר הסמוך הותקנה מראה גדולה המייצרת תחושה מרווחת יותר בעת ישיבה סביב שולחן האוכל. שטיח אפור גדול תוחם את הספות באזור הישיבה.
אריחי ענק בסגנון שח-מט מעטרים את הקיר הסמוך לפינת הישיבה. מאחר והיה חשוב למקם אי במרכז המטבח, המטבח בעצם "נוגס" בשטח הסלון. המעצבת בחרה אי מלבני צר, הממוקם לאורך השיש ובכך מגדיל פי שניים את אזור העבודה.
חיפוי הקיר שנבחר להתקנה בגב המטבח, מורכב ממראה אפורה ומוסיף רוגע לחלל . ארונות המטבח הלבנים מייצרים קונטרסט נחמד עם משטחי השיש הכהים ויוצרים למטבח שפה משלו.
לחדר השינה נבחר הצבע הצהוב, שיוצר חמימות רומנטית. גב מיטה קטיפתי ייחודי ואלגנטי עם מוטיבים עגולים בחיתוך לייזר , שחוזרים על עצמם באמצעות מראות שהוצבו לאורך הארונות הממוקמים במקביל למיטה. כורסא בעלת ריפוד קטיפתי צהוב נבחרה, לצד שידת איפור שגם היא בגוון צהוב, משלימות את המראה העיצובי הרך והכה אלגנטי של החלל.
חדר הילדים אינו מנוצל במלואו, מאחר והילד מתגורר בבית ON AND OFF. כך שבחדרו ניתן להפוך את המיטה לספה ואת חדר השינה לספרייה וחדר קריאה.

עיצוב פנים אריאלה עזריה ברקוביץ'
צלם אלעד גונן

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
אורי ועליזה וסיפור של חזון, דמיון וקיימות בכרתים
עיצוב פנים
אורי ועליזה וסיפור של חזון, דמיון וקיימות בכרתים
  אורי רגב עוסק שנים באקולוגיה ובבנייה וועליזה אשכנזי אמנית, מרצה לתולדות האמנות ומעצבת
המוזיאון שנראה כאילו נחת מהחלל: Lucas Museum נפתח בלוס אנג'לס
עיצוב פנים
המוזיאון שנראה כאילו נחת מהחלל: Lucas Museum נפתח בלוס אנג'לס
  המוזיאון, שנוסד על ידי George Lucas ו־Mellody Hobson, מוקדש ל"אמנות נרטיבית" – יצירות
ספרים על חברות נדל״ן והתחדשות עירונית – כשהפרויקט הופך לסיפור שנשאר
עיצוב פנים
ספרים על חברות נדל״ן והתחדשות עירונית – כשהפרויקט הופך לסיפור שנשאר
  ספר חברה שהופך לנכס תדמיתי ומורשתי ההוצאה לאור d+a מציעה לחברות נדל״ן, יזמים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.