בלב ההומה של Coimbatore, תמצאו בתים ההמזגים מסורת עם מודרניות. צמד האדריכלים Jasem Pirani & Huzefa Rangwala, תיכננו בתוך הנוף העירוני התוסס, גן עדן של שלווה בבית בהשראת ההסיינדה הספרדית, אך המשלב את העקרונות של Manaiyadi Shastram, מסורת עתיקה בדרום הודו, שקובעת מפרטים מסוימים בפריסה.

 

בית Hacienda הוא מחווה למורשת הארכיטקטונית העשירה של ספרד ומקסיקו, שעוצב בהתאמה לאקלים הטרופי של קוימבטורה. הוא סובב סביב החצר המרכזית, המשמשת כמוקד. מחבר בין האזורים החברתיים בקומת הקרקע: הבריכה הפתוחה, הטרקלין הנלווה אליו, חלל האוכל וחדר המשפחה.
בריכת השחייה הפכה לקמרון נועז, מכוסה באריחי פסיפס שחור ולבן.
הרצפה בהשראת הרצפות הדקורטיביות המורכבות שנמצאות בבתים של Chettinad. שיתוף פעולה עם אמנים ואומנים מקומיים מעניקה לבית תחושה של אותנטיות ואופי. מריהוט בהזמנה אישית ועד לפרטים בעבודת יד, כל אלמנט מספר סיפור, מוסיף עומק ואישיות לחלל.

אדריכלים: MuseLAB
שָׁנָה: 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים ומגורים
+כתבות מומלצות
גל בטון פיסולי מול האוקיינוס בדרום קוריאה
עיצוב, אופנה ומיתוג
גל בטון פיסולי מול האוקיינוס בדרום קוריאה
תכנון הבית מבוסס על רצף אנכי של מפלסים מפוצלים, מדרגות ורמפות, היוצרים חוויית תנועה
אדריכלות שמשאירה עקבות מינימליים: Bridge House
עיצוב, אופנה ומיתוג
אדריכלות שמשאירה עקבות מינימליים: Bridge House
    האתגר המרכזי היה ליצור חיבור בין חלקי המגרש מבלי להציב יסודות בתוך
בית הקורטן שלא חושש להזדקן בפורטוגל
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית הקורטן שלא חושש להזדקן בפורטוגל
  הבית מורכב משני מפלסים המשתלבים בשיפוע הטבעי של הקרקע. גגות ירוקים, נפחים מדורגים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.