בלב ההומה של Coimbatore, תמצאו בתים ההמזגים מסורת עם מודרניות. צמד האדריכלים Jasem Pirani & Huzefa Rangwala, תיכננו בתוך הנוף העירוני התוסס, גן עדן של שלווה בבית בהשראת ההסיינדה הספרדית, אך המשלב את העקרונות של Manaiyadi Shastram, מסורת עתיקה בדרום הודו, שקובעת מפרטים מסוימים בפריסה.

 

בית Hacienda הוא מחווה למורשת הארכיטקטונית העשירה של ספרד ומקסיקו, שעוצב בהתאמה לאקלים הטרופי של קוימבטורה. הוא סובב סביב החצר המרכזית, המשמשת כמוקד. מחבר בין האזורים החברתיים בקומת הקרקע: הבריכה הפתוחה, הטרקלין הנלווה אליו, חלל האוכל וחדר המשפחה.
בריכת השחייה הפכה לקמרון נועז, מכוסה באריחי פסיפס שחור ולבן.
הרצפה בהשראת הרצפות הדקורטיביות המורכבות שנמצאות בבתים של Chettinad. שיתוף פעולה עם אמנים ואומנים מקומיים מעניקה לבית תחושה של אותנטיות ואופי. מריהוט בהזמנה אישית ועד לפרטים בעבודת יד, כל אלמנט מספר סיפור, מוסיף עומק ואישיות לחלל.

אדריכלים: MuseLAB
שָׁנָה: 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
וילה של שקט על חוף קדיס שבאנדלוסיה, ספרד
עיצוב, אופנה ומיתוג
וילה של שקט על חוף קדיס שבאנדלוסיה, ספרד
  הבית מורכב משני אגפים מחופים בטיח סיד בגוון חולי, המחוברים באמצעות חלל מרכזי
בית שמתחיל באנשים, לא בקירות
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית שמתחיל באנשים, לא בקירות
  הסיפור שלכן מתחיל לפני יותר משני עשורים. כשאתן מסתכלות היום על הדרך שעשיתן,
השלד נשמר וחללים נבנו מחדש
עיצוב, אופנה ומיתוג
השלד נשמר וחללים נבנו מחדש
  House 141, שתוכנן על ידי 21 Arquitectos ב־Tlajomulco de Zúñiga שבחליסקו, מקסיקו, הוא

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.