טיול יכול לעתים לשנות את חייך וזה מה שקרה לבני הזוג Caitlin & Samuel Dowe-Sandes, שהגיעו למרוקו לבלות שנת שבתון. היא עסקה ביחסי ציבור בלוס אנג'לס והוא עבד בהפקת סרטים והקסם של המדינה האפריקנית תפס אותם: הם קנו ריאד קטן בלב מדינה במרקש והחלו לשפץ אותו בעזרת אומנים מקומיים, בהשראת המסורת המקומית, עם רהיטים מחומרים כגון עור ומתכת, מבלי לשכוח את האריחים האופייניים המרפדים את הקירות והרצפות של מסגדים, ארמונות ושוקים.

אלה אריחים שבני הזוג פיתחו בשיתוף בעלי מקצוע מקומיים, מה שהוביל אותם לייסד אותם כמותג – אריחי Popham Design, המפארים כיום את מיטב בתי המלון ומבנים שונים בעיר. האריחים מיוצרים בעבודת יד במלט, כל יצירה ייחודית, עם הציורים המקוריים שלה וטווח הצבעים האינסופי שלה. למעשה, הבית של בני הזוג במרקש הפך למעבדת ניסוי לאריחים שלהם לפני שהם משווקים אותם.
היופי העז של מרקש ומלאכת היד הצבעונית שהיא מתפארת בה, מחלחלים מכל עבר בבית הזה. עיצוב קלידוסקופי המערבב בין מסורת מרוקאית ואוונגרד מודרני.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית הארחה שבנה שבט כפרי באיראן
עיצוב פנים
בית הארחה שבנה שבט כפרי באיראן
בתגובה, יוזמות עממיות צצו כצורה של הגדרה עצמית. כזה הוא בית הארחה מרובה חדרים
בית לשף ידוע, במושב בעמק חפר
עיצוב פנים
בית לשף ידוע, במושב בעמק חפר
המגרש בן 800 מ"ר והבית בשטח בנוי של 209 מ"ר, נמצאים בנחלת משפחתו של
חדשנות, עיצוב ואמינות: הרמטיקס פורצת דרך בדלתות ביטחון נגד פריצות
עיצוב פנים
חדשנות, עיצוב ואמינות: הרמטיקס פורצת דרך בדלתות ביטחון נגד פריצות
  פריצת הדרך שהפכה לשם דבר הדלת היחידה שלא נפרצה בתחקיר "כלבוטק" הרמטיקס נכנסה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.