בית האבן הפיוטי הזה, White River Cottages, נבנה בשנת 1991, בתקופה בה שיקומו בתים נטושים באי כרתים, בכדי לספק ביקוש תיירותי.

הבעלים, ואנגליס מאברקיס, שיקם ברגישות מבנה הרוס לבית מלון, תוך שמירה על האותנטיות של הנכס והסגנון האדריכלי המקומי הייחודי שלו.
האתר כולו הוא של כפר נטוש, המכיל 13 קוטג'ים מאבן, בהם התגוררו חקלאים שחיו בכפר ששמו Aspros Potamos ועבדו בעמק הירוק שבסמוך לו. הכפר ננטש לאחר מלחמת העולם השנייה ונותרו בו בתים הרוסים וחסרי גג. בעלים מתחלפים שיפצו פה ושם בתים, אך מעט אנשים התגוררו שם, לאורך זמן לא היה להם גם חשמל.
היוזמה של שיקום הבתים לאיכלוס תיירים, נעשתה במאמץ רב ובהתמדה. חומרי הבניין הובלו לאורך דרכי עפר פתלתלות, תחילה על ידי חמור. העיקרון המנחה לפיו שופצו הבתים, היה שמירה על המסורת האדריכלית של האזור, ושימוש בחומרים טבעיים מקומיים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.whiterivercottages.com

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
הכפר האיטלקי Calcata שבו הזמן עצר מלכת
עיצוב פנים
הכפר האיטלקי Calcata שבו הזמן עצר מלכת
  יש מקומות שנדמה כאילו הם שייכים לעולם אחר. כאלה שהזמן בהם זורם בקצב
8 דברים מפתיעים בפינלנד שרק הפינים באמת מבינים
עיצוב פנים
8 דברים מפתיעים בפינלנד שרק הפינים באמת מבינים
  סאונה היא לא מותרות – היא דרך חיים בפינלנד יש יותר סאונות ממכוניות
4×4 House: המגדל הצנוע של Tadao Ando שהפך לאייקון אדריכלי
עיצוב פנים
4×4 House: המגדל הצנוע של Tadao Ando שהפך לאייקון אדריכלי
  הבית, שתוכנן על ידי האדריכל היפני Tadao Ando, ניצב על רצועת קרקע צרה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.