בית האבן הפיוטי הזה, White River Cottages, נבנה בשנת 1991, בתקופה בה שיקומו בתים נטושים באי כרתים, בכדי לספק ביקוש תיירותי.

הבעלים, ואנגליס מאברקיס, שיקם ברגישות מבנה הרוס לבית מלון, תוך שמירה על האותנטיות של הנכס והסגנון האדריכלי המקומי הייחודי שלו.
האתר כולו הוא של כפר נטוש, המכיל 13 קוטג'ים מאבן, בהם התגוררו חקלאים שחיו בכפר ששמו Aspros Potamos ועבדו בעמק הירוק שבסמוך לו. הכפר ננטש לאחר מלחמת העולם השנייה ונותרו בו בתים הרוסים וחסרי גג. בעלים מתחלפים שיפצו פה ושם בתים, אך מעט אנשים התגוררו שם, לאורך זמן לא היה להם גם חשמל.
היוזמה של שיקום הבתים לאיכלוס תיירים, נעשתה במאמץ רב ובהתמדה. חומרי הבניין הובלו לאורך דרכי עפר פתלתלות, תחילה על ידי חמור. העיקרון המנחה לפיו שופצו הבתים, היה שמירה על המסורת האדריכלית של האזור, ושימוש בחומרים טבעיים מקומיים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.whiterivercottages.com

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
בית רפאים חוזר לחיים במיורקה
עיצוב פנים
בית רפאים חוזר לחיים במיורקה
  בסמוך למדרגות המובילות לכיכר הכנסייה בכפר Deià שבאי מיורקה ניצב Ca S’Església, בית
בית כפרי מסורתי ב־València הפך למרחב מגורים עכשווי ומלא אופי
עיצוב פנים
בית כפרי מסורתי ב־València הפך למרחב מגורים עכשווי ומלא אופי
  בלב הנוף הכפרי של l’Horta de València, בין שדות, רחובות שקטים ובתי כפר
מחורבה למלון בוטיק: בית החווה העתיק בספרד שקם לתחייה
עיצוב פנים
מחורבה למלון בוטיק: בית החווה העתיק בספרד שקם לתחייה
  מצפון לברצלונה, בין הרי Serralada Litoral לחופי הים התיכון, משתרע חבל El Maresme

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.