איזור הרחוב במסעדה מהווה התרחבות של הרחוב האמיתי, מגיב אליו ומכניס אותו עד לתוך המסעדה, מעוצב בדרך כלל בצורה יותר מחוספסת ובחומרים פשוטים וחשופים. פרויקט זוכה באות העיצוב הישראלי 2016

 

_MG_3212

 

ווק רפובליק היא רשת מסעדות אוכל אסייאתי מהיר. כל המנות המוגשות במקום מוקפצות בווק ומוגשות באריזת קרטון חד פעמית, לקחת הביתה או לשבת לאכול במקום. מוקד עיצוב המקום, נמצא בדוכן האוכל, אשר ממוקם ברחוב שמגיב ומשתנה בהתאם לסביבתו. הדוכן מקבל את פני הבאים למקום ומכיל את איזור הקפצת האוכל והכנת המנות. הוא מעוצב בשפה ובחומרים מוקפדים ונקיים. מתוך הדוכן יוצאת לשון אשר מהווה המשך לדלפק הכנת המנות ובה מזמינים ומקבלים את המנות המוכנות. (בתמונות מוצגים סניף בן יהודה 177 וסניף רביעיית פלורנטין).

 

_MG_3228

 

_MG_3285

 

_MG_3338

 

Odo_5_1

 

Odo_6_1

 

Odo_7

 

Odo_8

 

Odo_9

 

פלורנטין

פלורנטין

 

תכנית-פלורנטין

 

בן יהודה

בן יהודה

 

 

תכנית-בן-יהודה

 

תכנון: אודו אדריכלים – אורנה שתיל, דורון מינין
אדריכלית אחראית: הדס ממן
יזמים: רונן ואלון מלינגר
צילום: ליאור אביטן

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
הלובי כעוגן נדל"ני: החלל שמשפיע על ערך הבניין
עיצוב פנים
הלובי כעוגן נדל"ני: החלל שמשפיע על ערך הבניין
  בלובי טוב יש כוח כלכלי מובהק. בניינים שבהם הלובי תוכנן מקצועית ומשדר יוקרה,
דירת נופש בסגנון ירושלמי מסורתי עם אסתטיקה מודרנית ועכשווית
עיצוב פנים
דירת נופש בסגנון ירושלמי מסורתי עם אסתטיקה מודרנית ועכשווית
  החזון העיצובי של רנד התמקד ביצירת חלל שמרגיש חלק בלתי נפרד ממרקם העיר
הפואטיקה של חוט הברזל: ראיון עם קובי סיבוני בסטודיו
עיצוב פנים
הפואטיקה של חוט הברזל: ראיון עם קובי סיבוני בסטודיו
  קובי סיבוני (נ. 1982) חי ויוצר בקיבוץ לוחמי הגטאות, שם קבע בשנת 2012

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.