STUDIO KO הצרפתיים יחד עם המעצב WILLEM SMIT יצרו עיצוב מרוקאי מודרני.

עיצוב פשוט, רגוע, אך מרשים ודרמטי כמו המדבר המרוקאי. האקלים המרוקאי והארכיטקטורה הפתוחה והשמשית שלה, באה לביטוי בבניית ועיצוב VILLA MABROUKA, וילת אבן ובטון יפהפייה, הממוקמת בסמוך ל- Essaouira, עיר נמל היסטורית קסומה בחופה הדרומי של מרוקו, המכונה נמל טימבוקטו, עם שמיים מלאים בשחפים, מבצרים בסגנון אירופאי וסירות דייגים צבעוניות ורומנטיות. וילה נופש יוקרתית זו, ממוקמת על גבעה המשקיפה על המדבר והאוקיאנוס האטלנטי, היא גרסה עכשווית נשגבת לבתים מסורתיים בצפון אפריקה.
בשאיפה ליצור קומפוזיציה אקלקטית, שילב מעצב הפנים מינימליזם עכשווי עם רהיטים עתיקים, טקסטיל, חומרים מקומיים ואלמנטים מודרניים של אמצע המאה.
המרקם היפה של האבן, הבטון והעץ במעטפת האדריכלית נותר חופשי ומודגש על ידי התערובת העיצובית המרגשת של ישן, מסורתי וחדש. תוספות הבטון מעניק נופך מודרניסטי לקומפוזיציה.
סביב בריכת האינפיניטי בצורת L, ריהוט חוץ אופנתי בצהוב, יחד עם כדי חרס גדולים. הווילה מוקפת בשלושה דונמים של מטעי זיתים.

קראו עוד:

וילה במרקש, מרוקו

גני Jardin Majorelle במרקש

חופשה במרקש

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
איך בזכות אוסקר וויילד מותר לנשים ללבוש מכנסיים
עיצוב פנים
איך בזכות אוסקר וויילד מותר לנשים ללבוש מכנסיים
  וויילד, יליד דבלין, בא מהמעמד הבינוני והיה אירי בעולם שבו אריסטוקרטים אנגלים החזיקו
קונספט למלון ספא במערות קפדוקיה
עיצוב פנים
קונספט למלון ספא במערות קפדוקיה
הפרויקט תוכנן כשלושה אזורים נפרדים. כניסת המלון חצובה בצוקי המחצבה לשעבר. ציר נמתח מאזור הכניסה
תעשייה פוגשת הייטק: מבנה ישן במונטיפיורי מקבל חיים חדשים
עיצוב פנים
תעשייה פוגשת הייטק: מבנה ישן במונטיפיורי מקבל חיים חדשים
  אחד מאותם המבנים הוא פרויקט חדש של המעצבת מיטל מזרחי, מייסדת M² Studio,