STUDIO KO הצרפתיים יחד עם המעצב WILLEM SMIT יצרו עיצוב מרוקאי מודרני.

עיצוב פשוט, רגוע, אך מרשים ודרמטי כמו המדבר המרוקאי. האקלים המרוקאי והארכיטקטורה הפתוחה והשמשית שלה, באה לביטוי בבניית ועיצוב VILLA MABROUKA, וילת אבן ובטון יפהפייה, הממוקמת בסמוך ל- Essaouira, עיר נמל היסטורית קסומה בחופה הדרומי של מרוקו, המכונה נמל טימבוקטו, עם שמיים מלאים בשחפים, מבצרים בסגנון אירופאי וסירות דייגים צבעוניות ורומנטיות. וילה נופש יוקרתית זו, ממוקמת על גבעה המשקיפה על המדבר והאוקיאנוס האטלנטי, היא גרסה עכשווית נשגבת לבתים מסורתיים בצפון אפריקה.
בשאיפה ליצור קומפוזיציה אקלקטית, שילב מעצב הפנים מינימליזם עכשווי עם רהיטים עתיקים, טקסטיל, חומרים מקומיים ואלמנטים מודרניים של אמצע המאה.
המרקם היפה של האבן, הבטון והעץ במעטפת האדריכלית נותר חופשי ומודגש על ידי התערובת העיצובית המרגשת של ישן, מסורתי וחדש. תוספות הבטון מעניק נופך מודרניסטי לקומפוזיציה.
סביב בריכת האינפיניטי בצורת L, ריהוט חוץ אופנתי בצהוב, יחד עם כדי חרס גדולים. הווילה מוקפת בשלושה דונמים של מטעי זיתים.

קראו עוד:

וילה במרקש, מרוקו

גני Jardin Majorelle במרקש

חופשה במרקש

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית הקורטן המסתעף לשבילים מתפצלים
עיצוב פנים
בית הקורטן המסתעף לשבילים מתפצלים
  בהשראת סיפורו של חורחה לואיס בורחס, גן השבילים המתפצלים, מציג The House of
סטודיו קטן בהשראת בית לציפורים
עיצוב פנים
סטודיו קטן בהשראת בית לציפורים
  זהו מבנה שבא להעניק צורה לרגש: Mourning Dovecote, תוספת קטנה לבית פרטי בסונומה,
בית עם חלון כחול: הזדמנות שנייה למודרניזם
עיצוב פנים
בית עם חלון כחול: הזדמנות שנייה למודרניזם
  הבית, ששופץ בין השנים 2023–2025, נושא את עקבותיהן של כמה תקופות. המבנה המקורי