משרד האדריכלים Studiopepe, עיצב בוטיק מתוחכם עבור מותג אופנת הנשים Alysi, באזור Brera ההיסטורי והציורי של מילאנו, בבניין מהמאה ה-17.

העיצוב המעודן והפיסולי, של החנות בת ה-130 מ"ר, הופך כמעט למיצב אמנותי. מחזה המתרחש בסדרה של חללים, כל אחד מהם בעל אופי אישי ונבדל בשילובי חומרים וצבעים, המלווים את הלקוחה לאורך מסלול כרומטי ופרספקטיבי.
צורות וחומרים עשירים ומפורטים, בשילובים מרתקים, כמו הרצפה, המביאה לידי ביטוי מחדש את הקלאסיקה הפלאדית, עם תוספות לא סדירות של שיש רב-שכבתי, משטחים מבריקים ואלמנטים פיסוליים בשיש ובטיח.
חדרי הבוטיק מתפתחים תוך כדי תנועה: תצוגה אלגנטית של חליפות ממלאת את הכניסה, מזמינה אתכם לחקור את האוסף. כאן שוב, אנו עדים לאמנות מתוחכמת של צורות, אסתטיקה מפוסלת בפירוט גיאומטרי. לבסוף, חדר ההלבשה תוכנן כמו טרקלין קטן, באווירה רכה, עם ווילונות ארוכים ומפוארים, שטיחים רכים וקירות אפורים בהירים, יוצרים סביבה אינטימית מושלמת, שבה ניתן לרכוש את הפריטים האיטלקיים היפים ביותר.

 

2

 

3

 

Alysi-Retail-Store-by-Studiopepe-Yellowtrace-03

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

10a

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

16a

 

17

 

17a

 

22

 

23

http://www.studiopepe.info/

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
רב הנסתר על הגלוי: הבית כמרחב רגשי, חושי ופילוסופי
עיצוב פנים
רב הנסתר על הגלוי: הבית כמרחב רגשי, חושי ופילוסופי
  לרגל צאת ספרם "רב הנסתר על הגלוי" (הוצאת מטר), הם פותחים לקהל הצצה
"בתי יוקרה משתנים כיום מסמל סטטוס, למרחב של רוגע"
עיצוב פנים
"בתי יוקרה משתנים כיום מסמל סטטוס, למרחב של רוגע"
  לדבריו, למלחמה הייתה השפעה ישירה על תפיסת המרחב הביתי. “הבית הפך למבצר רגשי,
גיאומטריות של צבע ואור, במשרד בטוקיו
עיצוב פנים
גיאומטריות של צבע ואור, במשרד בטוקיו
העיצוב של סטודיו Moriyuki Ochiai Architects מגיב לאור טבעי לאורך היום ובמהלך עונות השנה, ומאפשר

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.