כנראה שהמריחואנה נמצאת בתהליך של הפיכה לחוקית בערים ברחבי העולם, כך למשל, חנות מכולת פופ-ארט בטורונטו, קנדה, היא חנות לאנביס, המעוצבת כמיצב אמנותי, צבעוני ושמח, בסגנון רטרו נוסטלגי. זהו שיתוף פעולה בין בית החולים Superette בטורונטו, למעצבת הקנדית Emily Robin.

 

שורות של מתקני תצוגה מציגים פירות מזוייפים מפלסטיק, עומדים על אריחי דמקה אדומים ולבנים, הכל מסודר כך, כדי לחקות את התחושה של חנות מכולת אמיתית. הרעיון הוא להפוך את קניית הקנאביס לחוויה מהנה.
החנות ממוקמת ב-Stackt Market, מתחם קניות העשוי ממכולות במרכז העיר טורונטו. החלל בשטח 800 מ"ר, מחקה חנות מכולת קלאסית, שטופת צבעים מרהיבים ואלמנטים גרפיים עם אסתטיקה של פופ ארט.
כל סוגי מוצרי הקנאביס נמכרים בחנות, לרבות צמחים, מוצרי מאכל, ביגוד ואביזרים, צנצנות ומטחנות. הכל מקאנביס ועבור השימוש בו. הסחורה מוצגת לצד מוצרי מזון יומיומיים, כמו דגני בוקר ומרק עגבניות משומר. המטרה למכור קנאביס כמוצר יומיומי.
בתי מרקחת המוכרים קאנביס צצים בטורונטו, מאז שקנדה איפשרה את השימוש במריחואנה באופן חוקי, ב-2018.

הצילום: Alex Lysakowski

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
המעצבת הצעירה ששילבה כשרון אמנותי עם עולם התכנון
עיצוב, אופנה ומיתוג
המעצבת הצעירה ששילבה כשרון אמנותי עם עולם התכנון
  כך נוצר השילוב בין אהבת האמנות לבין החיבור לעולם התכנון ולאחר שסיימה לימודיה
לוינסקי־וינגייט ומכון וינגייט משיקים ספרייה מקצועית מחודשת בקמפוס וינגייט
עיצוב, אופנה ומיתוג
לוינסקי־וינגייט ומכון וינגייט משיקים ספרייה מקצועית מחודשת בקמפוס וינגייט
  הספרייה המחודשת עוצבה על ידי משרד ספייסיס בע״מ וקסל מתכננים – כמרחב פתוח
מעצבת הפנים שעזבה את הדיפלומטיה לטובת עיצוב היוקרה
עיצוב, אופנה ומיתוג
מעצבת הפנים שעזבה את הדיפלומטיה לטובת עיצוב היוקרה
  יותר מ־20 שנה אחרי אותו צעד דרמטי, קזיוף נחשבת לאחת הדמויות הבולטות בתחום

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.