כנראה שהמריחואנה נמצאת בתהליך של הפיכה לחוקית בערים ברחבי העולם, כך למשל, חנות מכולת פופ-ארט בטורונטו, קנדה, היא חנות לאנביס, המעוצבת כמיצב אמנותי, צבעוני ושמח, בסגנון רטרו נוסטלגי. זהו שיתוף פעולה בין בית החולים Superette בטורונטו, למעצבת הקנדית Emily Robin.

 

שורות של מתקני תצוגה מציגים פירות מזוייפים מפלסטיק, עומדים על אריחי דמקה אדומים ולבנים, הכל מסודר כך, כדי לחקות את התחושה של חנות מכולת אמיתית. הרעיון הוא להפוך את קניית הקנאביס לחוויה מהנה.
החנות ממוקמת ב-Stackt Market, מתחם קניות העשוי ממכולות במרכז העיר טורונטו. החלל בשטח 800 מ"ר, מחקה חנות מכולת קלאסית, שטופת צבעים מרהיבים ואלמנטים גרפיים עם אסתטיקה של פופ ארט.
כל סוגי מוצרי הקנאביס נמכרים בחנות, לרבות צמחים, מוצרי מאכל, ביגוד ואביזרים, צנצנות ומטחנות. הכל מקאנביס ועבור השימוש בו. הסחורה מוצגת לצד מוצרי מזון יומיומיים, כמו דגני בוקר ומרק עגבניות משומר. המטרה למכור קנאביס כמוצר יומיומי.
בתי מרקחת המוכרים קאנביס צצים בטורונטו, מאז שקנדה איפשרה את השימוש במריחואנה באופן חוקי, ב-2018.

הצילום: Alex Lysakowski

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
לבני בנייה שמיוצרות מבגדים ישנים ומשנות את עולם העיצוב והבנייה
עיצוב, אופנה ומיתוג
לבני בנייה שמיוצרות מבגדים ישנים ומשנות את עולם העיצוב והבנייה
  בעידן שבו תעשיית הבנייה והאופנה נחשבות לשתי תעשיות מזהמות במיוחד, יותר ויותר מעצבים,
מוזיקאית הפכה דירת שכירות בברוקלין, ליצירת אמנות צבעונית אישית
עיצוב, אופנה ומיתוג
מוזיקאית הפכה דירת שכירות בברוקלין, ליצירת אמנות צבעונית אישית
  הדירה עברה מהפך מלא בתקציב של כ־13.5 אלף דולר בלבד, תוך שימוש בשדרוגי
לבן, אור וטבע: הבית באבן יהודה שמביא את רוח השבועות פנימה
עיצוב, אופנה ומיתוג
לבן, אור וטבע: הבית באבן יהודה שמביא את רוח השבועות פנימה
  יש בתים שנכנסים אליהם – ומיד מרגישים. לא רק את החלל, אלא את

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.