הסטודיו הסיני הזה חזק בעיצוב עתידני (לאחרונה הם עיצבו ספריה ענקית שנראת כמו מבוך לחלל), עכשיו הם עיצבו עיצבו חנות דגל למותג התה הירוק zhuyeqing, בצ'נגדו, סין, עיר הולדתו של המותג.

 

מעצבי סטודיו X + Living אומרים שהפרויקט מבוסס על הרעיון שהסביבה משפיעה על מצב הרוח של האדם ומצב רוח נעים הופך את התה טעים יותר ואת החוויה הקמעונאית הכללית למענגת יותר.
הסטודיו יצר ריהוט ואלמנטים דקורטיבים מעץ, בדימויים של עננים והרים, הניראים בדרך כלל בציורים סיניים. אלה מסמלים את מוצאם הטבעי של עלי התה. מדרונות הרריים משמשים כמדפי תצוגה ואחרים לספות לרביצה מרגיעה. חלק מהעננים מייצרים אפקטים של תאורה מרגיעה ואחרים מאחסנים מוצרים בפנימם.
ההליכה בחלל מרגישה כאילו הולכים בין העננים, שם האורחים יכולים ליהנות מהחופש והרגיעה של ישיבה בהרים השקטים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
לא עוד ספר: כך d+a הופכת סיפורים ישראליים לספרים שנשארים לדורות
עיצוב פנים
לא עוד ספר: כך d+a הופכת סיפורים ישראליים לספרים שנשארים לדורות
  ילד שגדל בין ספרים ומצא מדף ריק גיורא אוריין גדל בעולם שבו ספרים
האחים Campana יצרו "קופסת תכשיטים ארוגה" לחנות Tiffany ב־São Paulo
עיצוב פנים
האחים Campana יצרו "קופסת תכשיטים ארוגה" לחנות Tiffany ב־São Paulo
  החנות ממוקמת בקומת הקרקע של JK Iguatemi Mall, וחזיתה עשויה חומר דמוי קש
מעצב האופנה Max Alexander רק בן 10 וכבר עושה היסטוריה בעולם האופנה
עיצוב פנים
מעצב האופנה Max Alexander רק בן 10 וכבר עושה היסטוריה בעולם האופנה
  העדכון הגדול ביותר בקריירה שלו הגיע השנה: במרץ 2026, כשמלאו לו 10, הציג

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.