הסטודיו הסיני הזה חזק בעיצוב עתידני (לאחרונה הם עיצבו ספריה ענקית שנראת כמו מבוך לחלל), עכשיו הם עיצבו עיצבו חנות דגל למותג התה הירוק zhuyeqing, בצ'נגדו, סין, עיר הולדתו של המותג.

 

מעצבי סטודיו X + Living אומרים שהפרויקט מבוסס על הרעיון שהסביבה משפיעה על מצב הרוח של האדם ומצב רוח נעים הופך את התה טעים יותר ואת החוויה הקמעונאית הכללית למענגת יותר.
הסטודיו יצר ריהוט ואלמנטים דקורטיבים מעץ, בדימויים של עננים והרים, הניראים בדרך כלל בציורים סיניים. אלה מסמלים את מוצאם הטבעי של עלי התה. מדרונות הרריים משמשים כמדפי תצוגה ואחרים לספות לרביצה מרגיעה. חלק מהעננים מייצרים אפקטים של תאורה מרגיעה ואחרים מאחסנים מוצרים בפנימם.
ההליכה בחלל מרגישה כאילו הולכים בין העננים, שם האורחים יכולים ליהנות מהחופש והרגיעה של ישיבה בהרים השקטים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
עיצוב טוב מתחיל הרבה לפני בחירת הריהוט
עיצוב פנים
עיצוב טוב מתחיל הרבה לפני בחירת הריהוט
  בני הזוג ראובני ליוו את הפרויקט לכל אורכו והיו אמונים על תכנון הפנים
כך הפך בית משנות ה־30 במדריד למניפסט של עיצוב נועז
עיצוב פנים
כך הפך בית משנות ה־30 במדריד למניפסט של עיצוב נועז
  בעידן שבו רבים מחללי המגורים מאמצים מינימליזם כמעט מדיטטיבי – גוונים ניטרליים, קווים
מפעל מברשות ישן הפך למלון בוטיק יוצא דופן
עיצוב פנים
מפעל מברשות ישן הפך למלון בוטיק יוצא דופן
  יש מלונות שמציגים עיצוב ויש מקומות שבהם העיצוב עצמו הוא החוויה – Jonojé,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.