בין הרי האטלס ומדבר אגאפי Agafay, המעצב הצרפתי-שוויצרי Romain Michel-Ménière, הגשים תשוקה אישית ופתח את מלון Berber Lodge, השוכן בתוך מטע זיתים ישן.

העיצוב כפרי עכשווי בהשראת הארכיטקטורה של היישובים ההיסטוריים של מרוקו והברברים שאכלסו אותם. הפרופורציות הקלאסיות קיבלו טוויסט מודרני עם חלונות ופתחים מוגדלים, המאפשרים לשקט באזור הכפרי לחדור פנימה. הפנים שופע בשטיחי קילים עתיקים ומגשי תה מרוקאיים לצד ריהוט מודרני של אמצע המאה, שנמצאו בשוקי הפשפשים של מרוקו ופריז. הגנים סביב הם פרי יצירתו של מעצב הנוף הפריזאי Arnaud Casaus, שצימח שם אגבה, פיסטוק ועשב ארוך.
כאמור, האכסניה שואבת השראה מארכיטקטורה ברברית מסורתית. היא נבנתה בגן עצי זית עתיק, תוך שימוש במשאבים ובעלי מלאכה מקומיים. הקירות נבנו עם אדמת הגן ליצירת לבני אדובי. כל עצי הזית הישנים נשמרו. עצים מקומיים שימשו ליצירת תקרה (אקליפטוס, ארז אטלס ובמבוק בר). אריחי הטרא-קוטה הותאמו במיוחד, על ידי בעלי מלאכה מהכפר השכן.

לאתר המלון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
דירת באוהאוס היסטורית – אבל עם צבע, אור וחיים
עיצוב פנים
דירת באוהאוס היסטורית – אבל עם צבע, אור וחיים
  בתוך וילה בסגנון Bauhaus משנת 1932 בבודפשט, עיצב Studio Sarolta Huttl דירת מגורים
גן ילדים הפך לסביבה אדריכלית שמקדמת חופש, רוגע והתפתחות
עיצוב פנים
גן ילדים הפך לסביבה אדריכלית שמקדמת חופש, רוגע והתפתחות
  הגן, שתוכנן בשיתוף ADOBE Architekten & Ingenieure GmbH בעיר Gotha שבגרמניה, מבוסס על
מדרגות שהופכות לחלל: כך הפך Piccadilly Club למוקד קהילתי צבעוני בבנגלור
עיצוב פנים
מדרגות שהופכות לחלל: כך הפך Piccadilly Club למוקד קהילתי צבעוני בבנגלור
  הפרויקט, שהושלם ב־2023 עבור היזם Goyal & Co, ממשיך את השפה שפיתחו המעצבים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.