בין הרי האטלס ומדבר אגאפי Agafay, המעצב הצרפתי-שוויצרי Romain Michel-Ménière, הגשים תשוקה אישית ופתח את מלון Berber Lodge, השוכן בתוך מטע זיתים ישן.

העיצוב כפרי עכשווי בהשראת הארכיטקטורה של היישובים ההיסטוריים של מרוקו והברברים שאכלסו אותם. הפרופורציות הקלאסיות קיבלו טוויסט מודרני עם חלונות ופתחים מוגדלים, המאפשרים לשקט באזור הכפרי לחדור פנימה. הפנים שופע בשטיחי קילים עתיקים ומגשי תה מרוקאיים לצד ריהוט מודרני של אמצע המאה, שנמצאו בשוקי הפשפשים של מרוקו ופריז. הגנים סביב הם פרי יצירתו של מעצב הנוף הפריזאי Arnaud Casaus, שצימח שם אגבה, פיסטוק ועשב ארוך.
כאמור, האכסניה שואבת השראה מארכיטקטורה ברברית מסורתית. היא נבנתה בגן עצי זית עתיק, תוך שימוש במשאבים ובעלי מלאכה מקומיים. הקירות נבנו עם אדמת הגן ליצירת לבני אדובי. כל עצי הזית הישנים נשמרו. עצים מקומיים שימשו ליצירת תקרה (אקליפטוס, ארז אטלס ובמבוק בר). אריחי הטרא-קוטה הותאמו במיוחד, על ידי בעלי מלאכה מהכפר השכן.

לאתר המלון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
וילה המוקפת בפארק פרטי ומשקיפה אל הרביירה והאוקיינוס
עיצוב פנים
וילה המוקפת בפארק פרטי ומשקיפה אל הרביירה והאוקיינוס
  במקום לייצר אובייקט אדריכלי חדש המנותק מסביבתו, הפרויקט מבקש להפוך את הבית לחלק
מה אם הבית לא היה מתחיל מקירות?
עיצוב פנים
מה אם הבית לא היה מתחיל מקירות?
  יש היום המון אדריכלות יפה, והרבה ממנה לא מעניינת. אפשר לעבור מבית לבית
בית עם זיכרון: The Doctor’s House מחבר בין שלושה דורות לחיים חדשים
עיצוב פנים
בית עם זיכרון: The Doctor’s House מחבר בין שלושה דורות לחיים חדשים
  הבית, שנבנה בשנת 1941, היה במשך עשרות שנים חלק בלתי נפרד מההיסטוריה של

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.