בין הרי האטלס ומדבר אגאפי Agafay, המעצב הצרפתי-שוויצרי Romain Michel-Ménière, הגשים תשוקה אישית ופתח את מלון Berber Lodge, השוכן בתוך מטע זיתים ישן.

העיצוב כפרי עכשווי בהשראת הארכיטקטורה של היישובים ההיסטוריים של מרוקו והברברים שאכלסו אותם. הפרופורציות הקלאסיות קיבלו טוויסט מודרני עם חלונות ופתחים מוגדלים, המאפשרים לשקט באזור הכפרי לחדור פנימה. הפנים שופע בשטיחי קילים עתיקים ומגשי תה מרוקאיים לצד ריהוט מודרני של אמצע המאה, שנמצאו בשוקי הפשפשים של מרוקו ופריז. הגנים סביב הם פרי יצירתו של מעצב הנוף הפריזאי Arnaud Casaus, שצימח שם אגבה, פיסטוק ועשב ארוך.
כאמור, האכסניה שואבת השראה מארכיטקטורה ברברית מסורתית. היא נבנתה בגן עצי זית עתיק, תוך שימוש במשאבים ובעלי מלאכה מקומיים. הקירות נבנו עם אדמת הגן ליצירת לבני אדובי. כל עצי הזית הישנים נשמרו. עצים מקומיים שימשו ליצירת תקרה (אקליפטוס, ארז אטלס ובמבוק בר). אריחי הטרא-קוטה הותאמו במיוחד, על ידי בעלי מלאכה מהכפר השכן.

לאתר המלון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
האיש שהפך מערה בת 700 שנה לבית חלומות – וההשראה לעולמו של טולקין
עיצוב פנים
האיש שהפך מערה בת 700 שנה לבית חלומות – וההשראה לעולמו של טולקין
    הסיפור מתחיל דווקא ממשבר. בשנת 2007 אובחן אנג'לו עם Multiple Sclerosis, מחלה
מבית שנוי במחלוקת לאייקון נדל״ן: אחוזת ג’ון פורטמן שנמכרה במיליונים
עיצוב פנים
מבית שנוי במחלוקת לאייקון נדל״ן: אחוזת ג’ון פורטמן שנמכרה במיליונים
  הבית, שהושלם בשנת 1986, שואב את שמו מהמושג הפילוסופי “אנטלכיה” של Aristotle –
שני בתים באחד: יצירת האדריכלות שמגדירה מחדש מגורים בעמק ההדסון
עיצוב פנים
שני בתים באחד: יצירת האדריכלות שמגדירה מחדש מגורים בעמק ההדסון
  הבית, המשתרע על פני כ-46 דונם באזור Hudson Valley, תוכנן כשני מבנים מוארכים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.