בין הרי האטלס ומדבר אגאפי Agafay, המעצב הצרפתי-שוויצרי Romain Michel-Ménière, הגשים תשוקה אישית ופתח את מלון Berber Lodge, השוכן בתוך מטע זיתים ישן.

העיצוב כפרי עכשווי בהשראת הארכיטקטורה של היישובים ההיסטוריים של מרוקו והברברים שאכלסו אותם. הפרופורציות הקלאסיות קיבלו טוויסט מודרני עם חלונות ופתחים מוגדלים, המאפשרים לשקט באזור הכפרי לחדור פנימה. הפנים שופע בשטיחי קילים עתיקים ומגשי תה מרוקאיים לצד ריהוט מודרני של אמצע המאה, שנמצאו בשוקי הפשפשים של מרוקו ופריז. הגנים סביב הם פרי יצירתו של מעצב הנוף הפריזאי Arnaud Casaus, שצימח שם אגבה, פיסטוק ועשב ארוך.
כאמור, האכסניה שואבת השראה מארכיטקטורה ברברית מסורתית. היא נבנתה בגן עצי זית עתיק, תוך שימוש במשאבים ובעלי מלאכה מקומיים. הקירות נבנו עם אדמת הגן ליצירת לבני אדובי. כל עצי הזית הישנים נשמרו. עצים מקומיים שימשו ליצירת תקרה (אקליפטוס, ארז אטלס ובמבוק בר). אריחי הטרא-קוטה הותאמו במיוחד, על ידי בעלי מלאכה מהכפר השכן.

לאתר המלון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
4×4 House: המגדל הצנוע של Tadao Ando שהפך לאייקון אדריכלי
עיצוב פנים
4×4 House: המגדל הצנוע של Tadao Ando שהפך לאייקון אדריכלי
  הבית, שתוכנן על ידי האדריכל היפני Tadao Ando, ניצב על רצועת קרקע צרה
בית למריה: כשאדריכלות הופכת למעשה של חמלה
עיצוב פנים
בית למריה: כשאדריכלות הופכת למעשה של חמלה
  הפרויקט החל כמעט ללא תקציב, תוך הסתמכות על תרומות, מימון המונים, חומרים שנתרמו
אדריכלות שנולדה מתוך מדרון ההר באינדונזיה
עיצוב פנים
אדריכלות שנולדה מתוך מדרון ההר באינדונזיה
  תכנון הבית מבוסס על סדרת חללים עגולים המאכלסים את האזורים המשותפים – סלון,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.