Rosemary הוא מלון בוטיק בן 5 חדרים, באחת השכונות העתיקות ביותר בעיר, המעוצב כמיקרוקוסמוס של המורשת העשירה והרוח העכשווית של מרקש. בעלי החזון מאחורי המלון הקטן, הם המעצבת הבלגית Laurence Leenaert ובעלה, Ayoub Boualam, מייסדי מותג הלייף סטייל LRNCE, הידוע בזכות הקרמיקה, השטיחים ויצירות האמנות שלו בעבודת יד. מלון הבוטיק שלהם, עשוי בעבודת יד, יצירת אמנות הכוללת המזמינה את האורחים לחיות בתוך האסתטיקה המוקפדת שלה.

 

רוזמרי שוכנת בריאד משוחזר, שתוכנן במקור על ידי Quentin Wilbaux, ארכיטקט השימור המהולל של המדינה של מרקש והעיצוב שלו מעניק כבוד לעבר תוך שהוא מחבק את ההווה. בני הזוג עבדו עם אומני ויטראז' במקנס, קדרים בסאפי ובעלי מלאכה זליגי בפס, יחד עם נגרים, עובדי מתכת וטייח ממרקש ופיקחו על כל היבט של העיצוב, במהלך תהליך אינטנסיבי של שלוש שנים. מדלת הכניסה המגולפת ביד מעץ ארז ועד לאריחי הטרצו שנוצקים ביד בחצר.
יצירותיה של לינארט עצמה, אלה האחרונים כוללים בין היתר, אדניות אבן חול פיסוליות, אריחי אמבטיה מצוירים ביד ומזנון מעץ ארז בסוויטת רוזמרין.
תשומת הלב שלהם לפרטים משתרעת גם על שמה של רוזמרי: בהשראת עשב התיבול, כמו גם מבעלת לשעבר של הנכס, רוז-מארי.

Photography by Marina Denisova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
שיקום אתר היסטורי החצוב בסלע בן מאות שנים בלה ריוחה
עיצוב פנים
שיקום אתר היסטורי החצוב בסלע בן מאות שנים בלה ריוחה
  מתחם Peña de las Bodegas הוא חלק מקבוצת חללים שנחצבו לאורך השנים בסלע
בית אחד, שתי משפחות: אדריכלות, טבע וחיים משותפים
עיצוב פנים
בית אחד, שתי משפחות: אדריכלות, טבע וחיים משותפים
  הבית תוכנן סביב בקשה יוצאת דופן: לאפשר לשתי משפחות לחלוק מבנה אחד, מבלי
פנים הבית בגרמניה עשויים מקירות עץ
עיצוב פנים
פנים הבית בגרמניה עשויים מקירות עץ
  : בית קטן עם חלל אחד גדול הבתים המסורתיים של Niedersprockhövel מאופיינים בפרופורציות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.