Rosemary הוא מלון בוטיק בן 5 חדרים, באחת השכונות העתיקות ביותר בעיר, המעוצב כמיקרוקוסמוס של המורשת העשירה והרוח העכשווית של מרקש. בעלי החזון מאחורי המלון הקטן, הם המעצבת הבלגית Laurence Leenaert ובעלה, Ayoub Boualam, מייסדי מותג הלייף סטייל LRNCE, הידוע בזכות הקרמיקה, השטיחים ויצירות האמנות שלו בעבודת יד. מלון הבוטיק שלהם, עשוי בעבודת יד, יצירת אמנות הכוללת המזמינה את האורחים לחיות בתוך האסתטיקה המוקפדת שלה.

 

רוזמרי שוכנת בריאד משוחזר, שתוכנן במקור על ידי Quentin Wilbaux, ארכיטקט השימור המהולל של המדינה של מרקש והעיצוב שלו מעניק כבוד לעבר תוך שהוא מחבק את ההווה. בני הזוג עבדו עם אומני ויטראז' במקנס, קדרים בסאפי ובעלי מלאכה זליגי בפס, יחד עם נגרים, עובדי מתכת וטייח ממרקש ופיקחו על כל היבט של העיצוב, במהלך תהליך אינטנסיבי של שלוש שנים. מדלת הכניסה המגולפת ביד מעץ ארז ועד לאריחי הטרצו שנוצקים ביד בחצר.
יצירותיה של לינארט עצמה, אלה האחרונים כוללים בין היתר, אדניות אבן חול פיסוליות, אריחי אמבטיה מצוירים ביד ומזנון מעץ ארז בסוויטת רוזמרין.
תשומת הלב שלהם לפרטים משתרעת גם על שמה של רוזמרי: בהשראת עשב התיבול, כמו גם מבעלת לשעבר של הנכס, רוז-מארי.

Photography by Marina Denisova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית כפרי בחווה אורגנית, במקסיקו
עיצוב פנים
בית כפרי בחווה אורגנית, במקסיקו
  סטודיו האדריכלות Luis Carbonell • Architects התבקש להרחיב בית קיים השוכן בתחומי Rancho
איך להעניק עיצוב עכשווי לאייקון משנות ה-60, מבלי שיאבד מהאייקוניות שלו
עיצוב פנים
איך להעניק עיצוב עכשווי לאייקון משנות ה-60, מבלי שיאבד מהאייקוניות שלו
  להעניק עיצוב עכשווי לאייקון משנות ה-60, מבלי שיאבד מהאייקוניות שלו. זו הייתה המשימה
 Audi מציגה רכב חשמלי מהפכני בלי מרכב 
עיצוב פנים
 Audi מציגה רכב חשמלי מהפכני בלי מרכב 
  במקום שלדה מסורתית ומעטפת מתכת, הרכב בנוי מארבעה צינורות מבניים המקיפים תא נהג

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.