Rosemary הוא מלון בוטיק בן 5 חדרים, באחת השכונות העתיקות ביותר בעיר, המעוצב כמיקרוקוסמוס של המורשת העשירה והרוח העכשווית של מרקש. בעלי החזון מאחורי המלון הקטן, הם המעצבת הבלגית Laurence Leenaert ובעלה, Ayoub Boualam, מייסדי מותג הלייף סטייל LRNCE, הידוע בזכות הקרמיקה, השטיחים ויצירות האמנות שלו בעבודת יד. מלון הבוטיק שלהם, עשוי בעבודת יד, יצירת אמנות הכוללת המזמינה את האורחים לחיות בתוך האסתטיקה המוקפדת שלה.

 

רוזמרי שוכנת בריאד משוחזר, שתוכנן במקור על ידי Quentin Wilbaux, ארכיטקט השימור המהולל של המדינה של מרקש והעיצוב שלו מעניק כבוד לעבר תוך שהוא מחבק את ההווה. בני הזוג עבדו עם אומני ויטראז' במקנס, קדרים בסאפי ובעלי מלאכה זליגי בפס, יחד עם נגרים, עובדי מתכת וטייח ממרקש ופיקחו על כל היבט של העיצוב, במהלך תהליך אינטנסיבי של שלוש שנים. מדלת הכניסה המגולפת ביד מעץ ארז ועד לאריחי הטרצו שנוצקים ביד בחצר.
יצירותיה של לינארט עצמה, אלה האחרונים כוללים בין היתר, אדניות אבן חול פיסוליות, אריחי אמבטיה מצוירים ביד ומזנון מעץ ארז בסוויטת רוזמרין.
תשומת הלב שלהם לפרטים משתרעת גם על שמה של רוזמרי: בהשראת עשב התיבול, כמו גם מבעלת לשעבר של הנכס, רוז-מארי.

Photography by Marina Denisova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית יוקרה על המים במחיר של ספל בירה 
עיצוב פנים
בית יוקרה על המים במחיר של ספל בירה 
  הבית הצף, בשם Vuurland ומוכר גם כ־thisonefloats, נולד מתוך ספינת משא בלגית משנות
בית ששט בין נופים: הזוג שבחר להחליף קירות במרחבי הטבע
עיצוב פנים
בית ששט בין נופים: הזוג שבחר להחליף קירות במרחבי הטבע
  הזוג, שהכיר במהלך לימודיהם בלידס, חלק אהבה משותפת לטיולים והרפתקאות. לאחר חמש שנים
מקדש לבן בקיוטו: אדריכלות מינימליסטית כמרחב לזיכרון ונשיות
עיצוב פנים
מקדש לבן בקיוטו: אדריכלות מינימליסטית כמרחב לזיכרון ונשיות
  “המקדש הלבן” מציב אלטרנטיבה למסורת היפנית, המתמקדת לרוב בשושלת האבהית, ובוחר להאיר דווקא

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.