מלון Nature Eco Residences תלוי על שפת צוק, עם נוף מדהים של הים האגאי, באי סנטוריני ביוון, מעביר תחושה שהוא טובל לגמרי בכחול האינסופי של הים התיכון.

 

מצוקי הלבה התלולים עוטפים את המבנה במעטה של פרטיות. האדריכל ג'ורג 'זפיריו, יצר סגנון המבוסס על פשטות ותפיסת רקע בסיסית. האדריכל George Zafiriou מיזג אלמנטים מסורתיים של אדריכלות מקומית (עץ, בטון, אבן געשית, סיד) בחללים מלאים באור טבעי ובהרמוניה עם סביבתם.
אקרוטירי, עיר שנשמרה באפר הגעשי, היא אחד האתרים המיתיים והמיסטיים ביותר בעולם. המלון נפתח במאי 2020, בסמוך לעיר העתיקה אקרוטירי, עם 15 סוויטות מרוהטות בפריטי דקו וינטאג' וריהוט בעבודת יד, בעיצוב פנים של Dimitris Loukas. גודל החדרים נע בין 30-60 מ"ר, כולם מתהדרים בנוף ים או הר געש, חלקם עם מרפסות, טרסות או ג'קוזי חיצוני פרטי. בית המגורים אינפיניטי (60 מ"ר) בנוי בתוך הסלע, מדמה מערה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית על קו האופק בקוסטה בלנקה
עיצוב פנים
בית על קו האופק בקוסטה בלנקה
  בית שנבנה מתוך ההר Casa Maryvilla ממוקמת בנקודה גבוהה המשקיפה אל קו החוף
בית עם שלושה נפחים, על הכרמל מול הים
עיצוב פנים
בית עם שלושה נפחים, על הכרמל מול הים
  בית המגורים "הבית על הכרמל", שתוכנן בשנת 2024 על ידי משרד SaaB Architects,
היאכטה שעגנה בלב הבית: פנטהאוז מול הים שהפך לריזורט פרטי
עיצוב פנים
היאכטה שעגנה בלב הבית: פנטהאוז מול הים שהפך לריזורט פרטי
  הפנטהאוז, המשתרע על פני כ־300 מ"ר, ממוקם בפרויקט קבלני חדש בעכו. אלא שהתכנון

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.