מלון Nature Eco Residences תלוי על שפת צוק, עם נוף מדהים של הים האגאי, באי סנטוריני ביוון, מעביר תחושה שהוא טובל לגמרי בכחול האינסופי של הים התיכון.

 

מצוקי הלבה התלולים עוטפים את המבנה במעטה של פרטיות. האדריכל ג'ורג 'זפיריו, יצר סגנון המבוסס על פשטות ותפיסת רקע בסיסית. האדריכל George Zafiriou מיזג אלמנטים מסורתיים של אדריכלות מקומית (עץ, בטון, אבן געשית, סיד) בחללים מלאים באור טבעי ובהרמוניה עם סביבתם.
אקרוטירי, עיר שנשמרה באפר הגעשי, היא אחד האתרים המיתיים והמיסטיים ביותר בעולם. המלון נפתח במאי 2020, בסמוך לעיר העתיקה אקרוטירי, עם 15 סוויטות מרוהטות בפריטי דקו וינטאג' וריהוט בעבודת יד, בעיצוב פנים של Dimitris Loukas. גודל החדרים נע בין 30-60 מ"ר, כולם מתהדרים בנוף ים או הר געש, חלקם עם מרפסות, טרסות או ג'קוזי חיצוני פרטי. בית המגורים אינפיניטי (60 מ"ר) בנוי בתוך הסלע, מדמה מערה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
האדריכלית שלא מפחדת לכופף חוקים, לשחק בצורות ולהמציא מחדש את מושג הבית
עיצוב פנים
האדריכלית שלא מפחדת לכופף חוקים, לשחק בצורות ולהמציא מחדש את מושג הבית
בראש הסטודיו MALL, שהקימה האדריכלית Jennifer Bonner, עומדת תפיסה ברורה: אדריכלות צריכה להיות רעיונית,
מתחם של שלושה בתים בסגנון בית האבן היווני
עיצוב פנים
מתחם של שלושה בתים בסגנון בית האבן היווני
  איך מתכננים בית נופש משפחתי שגם יאפשר פרטיות מלאה, גם ישתלב בנוף הכפרי
פריז בלב תל אביב: דירת ארבעה חדרים קיבלה נשמה אירופאית
עיצוב פנים
פריז בלב תל אביב: דירת ארבעה חדרים קיבלה נשמה אירופאית
  מאחורי הפרויקט עומדת מעצבת הפנים והמתכננת טלי כהן ליעד, שמשרדה מתמחה בתחום העיצוב

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.