המלון ממוקם בארמון מהמאה ה -18, באחת מארבע הפינות של כיכר Mazzini Square, ליד הקתדרלה Cathedral of Catania.

סטודיו GUM שיפצו את המקום והסבו אותו ממגורים לאצולה, למגורים לתיירים אנינים, בהשראת המיתוסים והאגדות של העיר קטאניה, המאפשרת להם לטבול בחוויה אותנטית.
כך למשל, האזורים המשותפים, חדר הקבלה, חדר ארוחת הבוקר, בר הטרקלין והחצר המרכזית, שואבים השראה מהאגדה על Billonia, צעירה יפהפייה, המרחפת בגני העיר, החל בציורו של הצייר המקומי Sergio Fiorentino, העיטורים על הקירות של האמן השוודי Daniel Egnéus או יצירתה של Rossana Taormina מפלרמו לבר הטרקלין. ששת החדרים עם חדר האמבטיה, הממוקמים סביב החצר, הם הרקע לאגדות של אגאטה, פטרונית העיר קטאניה.
רבים מהאובייקטים הם תוצר של שיתוף הפעולה בין המעצבים ובין היוצרים הרבים שהשתתפו בפרויקט, כמו הקרמיקאי Caltagirone Alessandro Iudici, שיצר את מרבית החיפויים והציפויים.

CASA ASMUNDO
האדריכלים: studio gum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
קירות הזכוכית שלכם יכולים לספר סיפור – Holowave הופכת אותם לחיים
עיצוב פנים
קירות הזכוכית שלכם יכולים לספר סיפור – Holowave הופכת אותם לחיים
  הטכנולוגיה מחוללת אפקט של Mixed Reality: הצופה ממשיך לראות את החלל, המוצרים או
הבית שעוטה צעיף לבנים, טייוואן
עיצוב פנים
הבית שעוטה צעיף לבנים, טייוואן
  ברובע עם רחובות צרים מאוד, קרבה לשכנים ומרקם חברתי היפראקטיבי, הפרטיות נפגעת לעתים
וילת הנופש המרחפת מעל הג'ונגל בקוסטה ריקה
עיצוב פנים
וילת הנופש המרחפת מעל הג'ונגל בקוסטה ריקה
  "נורי" בשפת המקום כורוטגה היא ציפור והוילה מהווה קן בג'ונגל, פתוח, אישי וחי.

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.