המלון ממוקם בארמון מהמאה ה -18, באחת מארבע הפינות של כיכר Mazzini Square, ליד הקתדרלה Cathedral of Catania.

סטודיו GUM שיפצו את המקום והסבו אותו ממגורים לאצולה, למגורים לתיירים אנינים, בהשראת המיתוסים והאגדות של העיר קטאניה, המאפשרת להם לטבול בחוויה אותנטית.
כך למשל, האזורים המשותפים, חדר הקבלה, חדר ארוחת הבוקר, בר הטרקלין והחצר המרכזית, שואבים השראה מהאגדה על Billonia, צעירה יפהפייה, המרחפת בגני העיר, החל בציורו של הצייר המקומי Sergio Fiorentino, העיטורים על הקירות של האמן השוודי Daniel Egnéus או יצירתה של Rossana Taormina מפלרמו לבר הטרקלין. ששת החדרים עם חדר האמבטיה, הממוקמים סביב החצר, הם הרקע לאגדות של אגאטה, פטרונית העיר קטאניה.
רבים מהאובייקטים הם תוצר של שיתוף הפעולה בין המעצבים ובין היוצרים הרבים שהשתתפו בפרויקט, כמו הקרמיקאי Caltagirone Alessandro Iudici, שיצר את מרבית החיפויים והציפויים.

CASA ASMUNDO
האדריכלים: studio gum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית אבן מהמאה ה-18 זוכה לחיים חדשים בלב קטלוניה
עיצוב פנים
בית אבן מהמאה ה-18 זוכה לחיים חדשים בלב קטלוניה
  בין בתי האבן הצפופים של Rabós, כפר קטן השוכן במורדות גבעות Alt Empordà
בית במקסיקו שהופך מעגלים, קשתות וגנים לאדריכלות
עיצוב פנים
בית במקסיקו שהופך מעגלים, קשתות וגנים לאדריכלות
  בצפון העיר Mérida שבמקסיקו ניצב Eclipse House – פרויקט מגורים ייחודי שתוכנן על
שימור קוטג' כפרי מהמאה ה-19 באנגליה
עיצוב פנים
שימור קוטג' כפרי מהמאה ה-19 באנגליה
  קורות עץ ישנות פורקו והותקנו מחדש, לוחות רצפה פגומים הפכו לחיפויי תקרה, גרמי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.