המלון ממוקם בארמון מהמאה ה -18, באחת מארבע הפינות של כיכר Mazzini Square, ליד הקתדרלה Cathedral of Catania.

סטודיו GUM שיפצו את המקום והסבו אותו ממגורים לאצולה, למגורים לתיירים אנינים, בהשראת המיתוסים והאגדות של העיר קטאניה, המאפשרת להם לטבול בחוויה אותנטית.
כך למשל, האזורים המשותפים, חדר הקבלה, חדר ארוחת הבוקר, בר הטרקלין והחצר המרכזית, שואבים השראה מהאגדה על Billonia, צעירה יפהפייה, המרחפת בגני העיר, החל בציורו של הצייר המקומי Sergio Fiorentino, העיטורים על הקירות של האמן השוודי Daniel Egnéus או יצירתה של Rossana Taormina מפלרמו לבר הטרקלין. ששת החדרים עם חדר האמבטיה, הממוקמים סביב החצר, הם הרקע לאגדות של אגאטה, פטרונית העיר קטאניה.
רבים מהאובייקטים הם תוצר של שיתוף הפעולה בין המעצבים ובין היוצרים הרבים שהשתתפו בפרויקט, כמו הקרמיקאי Caltagirone Alessandro Iudici, שיצר את מרבית החיפויים והציפויים.

CASA ASMUNDO
האדריכלים: studio gum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
למכירה הבית עטור הפרסים: ברוטליסט עטוף במים והשתקפויות
עיצוב פנים
למכירה הבית עטור הפרסים: ברוטליסט עטוף במים והשתקפויות
  בית “Ghost House”, שתוכנן על ידי משרד BPN Architects במחוז ווריקשייר שבאנגליה, נחשב
ריטריט אמנותי במנורקה: בין מסורת מקומית לעיצוב עכשווי
עיצוב פנים
ריטריט אמנותי במנורקה: בין מסורת מקומית לעיצוב עכשווי
  באי Menorca שבספרד, הפכו האדריכל Luis Laplace ושותפו לחיים ולעשייה Christophe Comoy בית
מפגש תרבויות בצבע: מינימליזם נורדי עם עושר מזרח־תיכוני
עיצוב פנים
מפגש תרבויות בצבע: מינימליזם נורדי עם עושר מזרח־תיכוני
  סטודיו YSG Studio בהובלת המעצבת Yasmine Ghoniem משלים שיפוץ ייחודי לבית ויקטוריאני בMelbourne,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.