המלון ממוקם בארמון מהמאה ה -18, באחת מארבע הפינות של כיכר Mazzini Square, ליד הקתדרלה Cathedral of Catania.

סטודיו GUM שיפצו את המקום והסבו אותו ממגורים לאצולה, למגורים לתיירים אנינים, בהשראת המיתוסים והאגדות של העיר קטאניה, המאפשרת להם לטבול בחוויה אותנטית.
כך למשל, האזורים המשותפים, חדר הקבלה, חדר ארוחת הבוקר, בר הטרקלין והחצר המרכזית, שואבים השראה מהאגדה על Billonia, צעירה יפהפייה, המרחפת בגני העיר, החל בציורו של הצייר המקומי Sergio Fiorentino, העיטורים על הקירות של האמן השוודי Daniel Egnéus או יצירתה של Rossana Taormina מפלרמו לבר הטרקלין. ששת החדרים עם חדר האמבטיה, הממוקמים סביב החצר, הם הרקע לאגדות של אגאטה, פטרונית העיר קטאניה.
רבים מהאובייקטים הם תוצר של שיתוף הפעולה בין המעצבים ובין היוצרים הרבים שהשתתפו בפרויקט, כמו הקרמיקאי Caltagirone Alessandro Iudici, שיצר את מרבית החיפויים והציפויים.

CASA ASMUNDO
האדריכלים: studio gum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
תעשייה פוגשת הייטק: מבנה ישן במונטיפיורי מקבל חיים חדשים
עיצוב פנים
תעשייה פוגשת הייטק: מבנה ישן במונטיפיורי מקבל חיים חדשים
  אחד מאותם המבנים הוא פרויקט חדש של המעצבת מיטל מזרחי, מייסדת M² Studio,
הריק כנקודת מוצא בעיצוב בית בולנסיה
עיצוב פנים
הריק כנקודת מוצא בעיצוב בית בולנסיה
  הפורמליזציה של "Casa MN" מאת HORMA studio היא תוצאה של מחקר וניסויים בין
טכנולוגיות פורצות דרך של Hermetix: דור חדש של דלתות ביטחון לבתים משותפים ומשרדים
עיצוב פנים
טכנולוגיות פורצות דרך של Hermetix: דור חדש של דלתות ביטחון לבתים משותפים ומשרדים
  הטכנולוגיה החדשה של Hermetix תוכננה כדי לסכל ניסיונות חדירה אלימים באמצעים שונים ולהעניק

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.