מפעל לייצור רכב לשעבר במישיגן, עם תקרות בגובה של 24 מטר, הוסב למגורים על ידי Vladimir Radutny Architects.

 

 

 

המרתם של מפעלים מחוספסים למרחבי מגורים רוויי היפ, אינה תופעה חדשה – אשר מאתגרת כל פעם מחדש את האדריכלים, איך ליצור אינטימיות וחמימות במרחבים תעשייתיים כאלה.
זו הייתה המשימה של האדריכלים גם במקרה זה, כאשר זוג בשנות ה-40 שלהם, ביקש מהם לעצב את מגוריהם, במפעל מכוניות לשעבר בן מאה. החלל היה ענק וקשה היה לדמיין בו יצירת אינטימיות ומבעד לחלונות הגבוהים של המבנה, ניבטה שדרת מישיגן העסוקה וסוהנת, בתוך סביבה צוננת ולא אישית.
האדריכלים יצרו סדרה של מרחבים עצמאיים, מוגנים, שעדיין יצרו שלמות קוהרנטית וניצלו את הנוף היפה של העיר. "היינו צריכים לפלח את הלופט, לא הייתה לנו שום דרך להשיג אינטימיות אם היינו מנסים לעבוד עם כל החלל בבת אחת", אומר האדריכל "השימוש בתאורה תאטרלית, היה קריטי ליצירת חדרים שהרגישו קצת מכונסים יותר".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.radutny.com/index.php/work/view/michigan-loft

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
מסע בין ה־trulli של Puglia: מגורי האיכרים שהפכו לבתי יוקרה
עיצוב פנים
מסע בין ה־trulli של Puglia: מגורי האיכרים שהפכו לבתי יוקרה
  יש פתגם איטלקי שאומר: A chi vuole non mancano modi – למי שבאמת
לא צריך לצאת לספא: Wellness שמתחיל בבית
עיצוב פנים
לא צריך לצאת לספא: Wellness שמתחיל בבית
  אורח החיים האינטנסיבי של בני הזוג, לצד העובדה שחלק משמעותי מעבודתם מתנהל מהבית,
Casa Balla: הדירה הצבעונית של אמן הפוטוריזם Giacomo Balla ברומא
עיצוב פנים
Casa Balla: הדירה הצבעונית של אמן הפוטוריזם Giacomo Balla ברומא
  ברחוב Via Oslavia 39B, מאחורי דלת שעליה מופיע השם "FuturBalla" מסתתרת הדירה Casa

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.