מפעל לייצור רכב לשעבר במישיגן, עם תקרות בגובה של 24 מטר, הוסב למגורים על ידי Vladimir Radutny Architects.

 

 

 

המרתם של מפעלים מחוספסים למרחבי מגורים רוויי היפ, אינה תופעה חדשה – אשר מאתגרת כל פעם מחדש את האדריכלים, איך ליצור אינטימיות וחמימות במרחבים תעשייתיים כאלה.
זו הייתה המשימה של האדריכלים גם במקרה זה, כאשר זוג בשנות ה-40 שלהם, ביקש מהם לעצב את מגוריהם, במפעל מכוניות לשעבר בן מאה. החלל היה ענק וקשה היה לדמיין בו יצירת אינטימיות ומבעד לחלונות הגבוהים של המבנה, ניבטה שדרת מישיגן העסוקה וסוהנת, בתוך סביבה צוננת ולא אישית.
האדריכלים יצרו סדרה של מרחבים עצמאיים, מוגנים, שעדיין יצרו שלמות קוהרנטית וניצלו את הנוף היפה של העיר. "היינו צריכים לפלח את הלופט, לא הייתה לנו שום דרך להשיג אינטימיות אם היינו מנסים לעבוד עם כל החלל בבת אחת", אומר האדריכל "השימוש בתאורה תאטרלית, היה קריטי ליצירת חדרים שהרגישו קצת מכונסים יותר".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.radutny.com/index.php/work/view/michigan-loft

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית בתוך קופסה בתוך אסם ישן בכפר
עיצוב פנים
בית בתוך קופסה בתוך אסם ישן בכפר
  הפרויקט תוכנן כמקום מפלט עונתי עבור בעליו, אך כזה שיכול לשמש למגורים לאורך
מסע אל מתחת לפני הקרקע: הקפטריה השקועה
עיצוב פנים
מסע אל מתחת לפני הקרקע: הקפטריה השקועה
  פרויקט Sunken Cafeteria, שנבנה עבור אוניברסיטת דורנגו, עושה שימוש במבנה קיים של גלילי
לעצב עם לב: על עיצוב, הזדקנות והאחריות של מתכנני המחר
עיצוב פנים
לעצב עם לב: על עיצוב, הזדקנות והאחריות של מתכנני המחר
הספר, שנכתב מתוך ניסיון מקצועי של יותר מחמישה עשורים ומתוך התבוננות אישית של מחברו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.