מפעל לייצור רכב לשעבר במישיגן, עם תקרות בגובה של 24 מטר, הוסב למגורים על ידי Vladimir Radutny Architects.

 

 

 

המרתם של מפעלים מחוספסים למרחבי מגורים רוויי היפ, אינה תופעה חדשה – אשר מאתגרת כל פעם מחדש את האדריכלים, איך ליצור אינטימיות וחמימות במרחבים תעשייתיים כאלה.
זו הייתה המשימה של האדריכלים גם במקרה זה, כאשר זוג בשנות ה-40 שלהם, ביקש מהם לעצב את מגוריהם, במפעל מכוניות לשעבר בן מאה. החלל היה ענק וקשה היה לדמיין בו יצירת אינטימיות ומבעד לחלונות הגבוהים של המבנה, ניבטה שדרת מישיגן העסוקה וסוהנת, בתוך סביבה צוננת ולא אישית.
האדריכלים יצרו סדרה של מרחבים עצמאיים, מוגנים, שעדיין יצרו שלמות קוהרנטית וניצלו את הנוף היפה של העיר. "היינו צריכים לפלח את הלופט, לא הייתה לנו שום דרך להשיג אינטימיות אם היינו מנסים לעבוד עם כל החלל בבת אחת", אומר האדריכל "השימוש בתאורה תאטרלית, היה קריטי ליצירת חדרים שהרגישו קצת מכונסים יותר".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.radutny.com/index.php/work/view/michigan-loft

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
הגג של מרכז המבקרים באיסלנד, הופך לנוף
עיצוב פנים
הגג של מרכז המבקרים באיסלנד, הופך לנוף
  במקום שבו הנוף הוא הגיבור, Arkís arkitektar בחרו שלא להציב מולו אובייקט אדריכלי
בית שהפך את הגג על ראשו
עיצוב פנים
בית שהפך את הגג על ראשו
  במקום שבו הבתים הסובבים נוטים להיטמע זה בזה, house with an inverted roof
האדריכלות של Álvaro Siza שמובילה אל האינסוף
עיצוב פנים
האדריכלות של Álvaro Siza שמובילה אל האינסוף
  האדריכלות של Saya Park, שתוכנן בשנת 2018 על ידי Álvaro Siza + Carlos

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.