מפעל לייצור רכב לשעבר במישיגן, עם תקרות בגובה של 24 מטר, הוסב למגורים על ידי Vladimir Radutny Architects.

 

 

 

המרתם של מפעלים מחוספסים למרחבי מגורים רוויי היפ, אינה תופעה חדשה – אשר מאתגרת כל פעם מחדש את האדריכלים, איך ליצור אינטימיות וחמימות במרחבים תעשייתיים כאלה.
זו הייתה המשימה של האדריכלים גם במקרה זה, כאשר זוג בשנות ה-40 שלהם, ביקש מהם לעצב את מגוריהם, במפעל מכוניות לשעבר בן מאה. החלל היה ענק וקשה היה לדמיין בו יצירת אינטימיות ומבעד לחלונות הגבוהים של המבנה, ניבטה שדרת מישיגן העסוקה וסוהנת, בתוך סביבה צוננת ולא אישית.
האדריכלים יצרו סדרה של מרחבים עצמאיים, מוגנים, שעדיין יצרו שלמות קוהרנטית וניצלו את הנוף היפה של העיר. "היינו צריכים לפלח את הלופט, לא הייתה לנו שום דרך להשיג אינטימיות אם היינו מנסים לעבוד עם כל החלל בבת אחת", אומר האדריכל "השימוש בתאורה תאטרלית, היה קריטי ליצירת חדרים שהרגישו קצת מכונסים יותר".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.radutny.com/index.php/work/view/michigan-loft

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
 בית מגורים שהיה בעבר מנזר ותיאטרון בלב פירנצה
עיצוב פנים
 בית מגורים שהיה בעבר מנזר ותיאטרון בלב פירנצה
  ההיסטוריה של המבנה מתחילה במאה ה־14, אז שימש כמנזר של נזירות אוגוסטיניות. בהמשך
בית הקפה בתאילנד עם תחושת אושר וריחוף
עיצוב פנים
בית הקפה בתאילנד עם תחושת אושר וריחוף
  בין מבני המגורים הצפופים של Hat Yai, התבקש צוות התכנון ליצור מקום שיהיה
דירה קטנה, עולם שלם: מסע אדריכלי נסתר בלב מילאנו
עיצוב פנים
דירה קטנה, עולם שלם: מסע אדריכלי נסתר בלב מילאנו
  המבנה, ששימש בעבר מחסן וננטש במשך שנים, עבר שיפוץ יסודי. גובהו אפשר להוסיף

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.