משרדים בעיצוב נקי, אך עשיר בחומרים וטקסטורות, במשרדי חברה קבלנית שעיצבה לירון מורן, במידטאון תל אביב.

הכניסה למשרד מאוד מרשימה, עם דלת עץ שחורה ודומיננטית. חיפוי העץ תוכנן עבור המשרד והוא יוצר לו אופי מיוחד. הדלפק עם אלמנטים מעץ שחלקם חופו בגוון שחור.
בהמשך, בקבלה ממוקמת ספרייה שיוצרת חציצה עדינה ואוורירית בין הכניסה לבין אזור העובדים. המעצבת בחרה גוף תאורה דומיננטי בגוון זהב, שתורם למראה היוקרתי של המשרד. הספרייה תוכננה מעמודי ברזל שצבועים בגוון פליז על מנת לשמור על נראות עדינה ודקיקה, וכוללים מדפים לצורך אביזרי נוי וצמחייה.

 

הדלפק עם אלמנטים מעץ שחלקם חופו בגוון שחור

 

ספרייה שיוצרת חציצה עדינה ואוורירית בין הכניסה לבין אזור העובדים

 

מימין לכניסה ממוקם חדר ישיבות מרווח, שיכול להכיל עד 20 משתתפים וצופה מקומה 39 לנוף הרחב. הכניסה לחדר הישיבות היא דרך זוג דלתות אטומות רחבות, שנצבעו בגוון שחור ויצרו סימטריה בחלל. הדלתות תוכננו כך שיסגרו במישור אחיד עם המחיצות רצפה תקרה. הרצפה חופתה בפרקט פישבון, חיפוי עץ שחור על הקירות. בהמשך המשרד, בפינה ממוקם חדר מנכ"ל שכולל גם אזורי ישיבה וסלון. חדר זה בן 22 מ"ר, והוא כולל חיפוי קיר בגוון בטון, כולל גופי תאורה שקועים ותלויים בגוון פליז, ספריית מתכת שחורה דומה בעיצובה לקבלה. הסלון במראה חמים יותר עם שטיח וספה.
כל מחיצות הרצפה תקרה נצבעו גם הן בשחור מט למראה יוקרתי. המחיצות בעלות זיגוג כפול אפשרו לשתול בתוך חלל המחיצה ציילונים חשמליים שניתן לפתוח ולסגור בלחיצת כפתור ויצרו חללים שקופים אך עם המון פרטיות.

 

 

 

חדר ישיבות מרווח, שיכול להכיל עד 20 משתתפים וצופה מקומה 39 לנוף הרחב

 

הכניסה לחדר הישיבות היא דרך זוג דלתות אטומות רחבות, שנצבעו בגוון שחור ויצרו סימטריה בחלל

 

 

 

 

 

 

חדרי העובדים מחולקים באמצעות מחיצות זכוכית של חברת מיידסק. חלקן כוללות וילונות חשמליים עם דלת דלתות הזזה שקופה. המחיצות משלבות אלמנטים בגוון שחור מט. בלוק אדום ודומיננטי ממוקם בהמשך המסדרון, תוכנן באמצעות חיפוי ממתכת על ידי חברת מיידסק עם דלת מתכת אטומה שנסגרת במישור הקיר. אלמנט מתכתי וחזק זה משלים את הלוק של המחיצות, ומאחוריו מסתתר חדר רחצה.

 

 

 

 

חדרי העובדים מחולקים באמצעות מחיצות זכוכית של חברת מיידסק

 

 

 

המטבח תוכנן כחלל סגור לשמירת אינטימיות אצל העובדים והוא כולל אזור ישיבה גדול לרווחתם. הבחירה במטבח סגור היה על מנת לשמור על אקוסטיקה נכונה לטובת העובדים.
שטח המשרד 350 מ"ר, מיועד לכ-30 עובדים, בקומה 39 במידטאון תל אביב.

 

המטבח תוכנן כחלל סגור

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
דירתו של שוזר הפרחים באיביזה היא כמו תיבת תכשיטים
עיצוב פנים
דירתו של שוזר הפרחים באיביזה היא כמו תיבת תכשיטים
  בלב Dalt Vila, הרובע ההיסטורי של Ibiza המוכר כאתר מורשת עולמית של אונסק"ו,
לא רק אמנות: 11 בתי הקפה היפים ביותר במוזיאונים בעולם
עיצוב פנים
לא רק אמנות: 11 בתי הקפה היפים ביותר במוזיאונים בעולם
  ביקור במוזיאון כבר מזמן אינו מסתכם רק ביצירות שעל הקירות. ברחבי העולם הופכים
מהבמה העולמית אל הבית הישראלי: דנה אוברזון נכנסת לקטלוג המונוגרפיות של Rizzoli
עיצוב פנים
מהבמה העולמית אל הבית הישראלי: דנה אוברזון נכנסת לקטלוג המונוגרפיות של Rizzoli
  הקדמת עורך עיצוב פנים בארץ מזכיר לי לא אחת את התוספת "שחקנ/ית" שמוסיפים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.